Mikmikbuk Kızlar 36ya yaklaştım şimdi. Göbeğime yandan bakınca yukarıda duruyomuş, doğuma yakın aşağı doğru düşüyomuş göbeğin durumu yandan bakınca 😁 öylemiymiş sizce mantıklı da geldi
Ebrudefne_ Mikmikbuk evet bebek kanala girdiği için doğumun yaklaştığınin belirtisidir biraz daha rahat nefes almaya başlarsınız .
alparslanin_annesi Mikmikbuk asagi inmesi mi benim dönmedi bile 32 yiz 😂 36 da düşecek die birsey yok bilmiyorum hangisi daha rahat ettirir ama sağlıcakla gelsinler de önemli değil
Mikmikbuk biranneeeeeee neval270071 Ebrudefne_ Hmmmm benim bebeğim kız olacak henüz kanal da değil o zaman 😁
asel35ece Mikmikbuk bende hiç öyle olmadı. İlk hamileliğimde karnım resmen göğsümle bitişik gibiydi hatta kaynanam acaba gününü mü karıştırdın yanlış mı hesaplıyosun falan demişti. Şimdi ikinci hamileliğim ve 37+4 olduk önümüzdeki hafta doğum olma ihtimali var ve hâlâ karnım yukarıda. Komşum da hamile onun da tam tersi ilk belirginleşmeye başladığından beri aşağıda karnı
NeseA Ben 26+6 haftalik gebeyim bebeğim erkek benim göbeğim hep aşağıda göğüs tarafı boş herkes düşmüş diyor. Ama benim erkek çocuklarım hep aşağı doğruydu göbeğim bende normal🤣
guzelbebegimmmmm Mikmikbuk yemin ediyorum öyle dedi gündüz bi komşum. Saat 16:00 gibiydi söylediğinde. 18:43te doğurdum😄 bi de diyorduki kadın daha 10 günün var senin. Karnın hiç inmemiş
Mikmikbuk guzelbebegimmmmm Aaaaaaaa deme kız öyle 2 saat geçti allahtan bana diyeli 😁 doğurmucam daha