Zub34 CansuDRY evet haklısınızz valla neyse az kaldı artık bundan sonraa daha dikkat edicem hayırlısıyla doguraydık
neval270071 Zub34 canım ben de böyleyim ondan öndeyiz 🥰🤲🏻🧿🧿🧿🧿 ama balık 😝😝 istemiyorum hiç halbuki o kadar severdim
Ysmsdn Zub34 evet aynen öyle doktor sadece normal öneriyorlar ya hep ondan dıkkat et dıyor senın için bebek iyi ama masallah sağlıkla gelsın kuzularımız
Dilhunizade Zub34 Eger normal.dogum icin catiniz musaitse 4 kilo bile dogurursunuz nice nice doguranlar var yani :)) Sekeriniz yokmus oyle anladim eger sekere bagli bir kilo alimi yoksa bebegin saglikli kilo alimi genetik veya iyi beslenmeden kynaklaniyor demektir bu konudada rahat ol bence. Bilincsizce seker veya karbonhidrat agirlikli.bir beslenme tarziniz var ise bu etkiliyorsa sagliksiz olan bu artis bebegi tabij etkiler. Cok dusunme bence bebisler anneleri ayarliyor dogum seklini gununu vs. O yuzden herseyi iyi dusunup oyle beklemek en iysii bizler icin 😊♥️
Zub34 Dilhunizade ne güzel yoruum doktorum böle konusmadı açıklayıcı şekilde off hayırlısıyla bi doğursam valla darlandıım 😅
Meryjane Zub34 kilo doğuştan diyabetik yapabiliyor, doğum Zorlaşıyor, sağlığı bozuyor, erken doğumu ve suyun artmasını tetikliyor:) nerden biliyorum gebelik şekerim var :) bebek normalden fazla kilo almasın die hep diyetteyim:(
Zub34 Meryjane bende girdim gibi bugün hiç değilse akşamları tatlı kaçamağı yapmıcam ve aşırı hareketsizlik vardı havalardan dolayı artık yürücem 😅
Dilhunizade Zub34 😁😁😁 Ikinciyi doguruyorm artik kidemliyim 😁 Az kaldi azz,doguracagimiz gun de gelecek insAllah
Meryjane Zub34 yaa :) diyet çok 💩 ama sen daha rahatsın işte azcık dikkat çözer sorunu az kalmış sağlıklı inş ..
elifeari Zub34 benim de yavrum 32+2 de 2375 gramdi. ( Fakültede) öyle konuştu ki sağlıksız olabilir bu nedir bilmem ne? Velhasıl perinatolog takibim de olunca 33+1 de gittim 2100 gram dedi. Suyu normal ve sağlıksız olmasını göbek çevresinin oranından anlarız dedi ki ki sizin bebeğinizin göbek çevresi normal zaten kemikleri iri olduğunu aylardır söylüyor doktorumuz. Kafana takma iyi bebek dedi.
Zub34 elifeari aa bak göbek çevresi vs işte aradıgım cevap buydu sonucta ölçümlerini yapıyor ve sıkıntı olsa dile getirirdi Allaha şükür öle bişi yok ay valla insanın içine kurt düşürüyolar
Dark Zub34 doktorunuz şunu söylemek istemiş bence. Eğer sağlıklı beslenirsek bebegede sağlıklı şeyler gider kilo alsa bile belirli bir seviyeyi geçmez. Tatlı abur cubur hepsi sağlıksız ve begede geciyor. Bu boş kilo. Anne karnından itibaren bebeğinizin ileriki hayatını belirliyoruz aslında. Bebeklerin anne karnından itibaren 2 yıl boyunca sahip oldukları yağ hücreleri bütün hayatında sahip olacakları yağ ve kilo oranını belirliyormus. Bebeğin kilolu olması iyidir diye birsey yok. Önemli olan dozunda olması. Bende bir ara canımın sürekli çekmesi den dolayı bir yiyecek tükettim ki abur cubur değil. Bı anda kilo yaptı. Doktorum hemen ara vermemi söyledi. Hepsi böyle dediğine göre vardır bildikleri.