ElifSencan123 Son 10 günümüz kızımla bide kizlar erken olur derler katiyen yalann !! Dogumum baska bir ilde olucagindan evimden ve eşimden ayriyim 😔 Çunku tamamen hastane şartlarindan dolayi. Kayinvalidem de doğumumu bekliyorum oyuzden de cok sıkıldım eşim de iş yuzunden önden gelemiyor malesef acaba cok bekletir mi kizim beni ya..kasılmalarım epey sık çok nadiren de olsa adet sancisi gibi kramplar girdigi oluyor ve bebek iyice asagiya inmiş dedi doktor bekliyoruz 😐😐
cinderella ElifSencan123 ay benimde 17 günüm kaldı benim eşimde iş yüzünden gelemiyor nerdeyse 1 aydır göremiyorum çok sıkıldım kayınvalidemle annemler arasında gidip geliyorum çok sıkıldım artık doğsunlar ya
cinderella ElifSencan123 sizde ne gibi belirtiler oluyor Doğum kanalına girdiyse i bebişiniz acaba bendede oluyor mu söyleyebilir misiniz
Baloglumveannesi ElifSencan123 son 15 günümüz bizimde herkes dört gözle doğumu bekliyor ablam uzakta oturuyor olullar açılmadan gelsin de yardımcı olaym sana biraz diyor ama 40ı görücez gibi bizde 😣
Ozlem16092018 ElifSencan123 canım anlattığın herşeyi bende yaşıyorum ama ben şimdilik annemdeyim doğumdan sonra kayınvalideme geçicem son 14
Dilekerkan0705 Ah Ah benim eşim geldi de ne oldu 40 bitecek daha gelmedi sıpa beklemek sorun değil adamın izni bitti doğum iznini doğum olmadan vermiyorlar rapor vermiyorlar perşembeye kadar dogmazsa gitmek zorunda kalabilirim diyor iyice strese girdik