Deletedmom622772 Ilk-bebegi12 ay hep yazıyorum ama babyplus- galaxy model aldım travel düşünenler için çok güzel bir f/p ürünü :)
Mikmikbuk Ilk-bebegi12 Mamas papas xt2 aldık çift yönlü kullanılabilmesi güzel bişiymiş diyolla, bi de bi aparatı var pusette takılıyor.
Yesim Ilk-bebegi12 4baby travel sistem ağır diyorlar ama sürerken çok hafif insanı hiç yormuyor. Kesinlikle tavsiye ederim
Wonderful_mom Ilk-bebegi12 ilk kizimda inglesina trilogy kullaniyorudm hala taş gibi.. saglam.. masallah tabii 😅🧿
Smyye1B Ilk-bebegi12 Baby care BC-35 titan safe trio 😇 Benim alırken aradığım özellik tek elle kapanmasıydı + olarak port bebe üzerindeykende kapanıyor 😇
Kubr_a Ilk-bebegi12 Kraft onxy amour aldık. İçime sine sine aldım hem travel hem baston düşünüyorsanız tavsiye ederim. Hafif ve sağlam bi model ayrıyeten rengi çok tatlı🌸
Ayssplt Ilk-bebegi12 Joell travel sistem aldım ben bi çok markaya kıyasla hem uygun hemde daha kaliteli geldi bana mağazalarda fiyat araştırıp trendyoldan indirimle aldım tavsiye ederim 🌝