22lavantam Hamile kadının yüzünden belli olur bi farklılaşır derler..ama yani sivilce kilo anlamında değil sanırım yani bilmiyorum ama bu şekilde duyuyorum..hamilelik yüzüne vurmuş belli gibi şeyler deniliyormuş 🤷🏻♀️💐
MerveEbru 22lavantam kim söylüyorsa sallıyor ya😂 hadi sivilcenme lekelenmeden anladım deselermiş mantıklı gelir ama öbür türlü çok saçma
Deletedmom622772 22lavantam bana hiiiic vurmadı bence kilo alımına bağlı diyorlar bunu az da olsa yüze dolgunluk geliyor bana henüz hic gelmedi 😂 22 haftalığım kimse suan icin hamile olduguma inanamıyor 😂
Mom727373 22lavantam Bence olabilir. Çünkü regl olunca da insanın yuxune bı güzellik geliyor; sanırım vücut su topladığı için ☺️ daha dolgun parlak ışıl ışıl oluyor bende yüz regl dönemlerinde. Gebelik de son bı kaç haftaya kadar öyle hissettirmisti artık yok ☺️ hatta artık dudaklarım kuruyor hep çölde susuz kalmış gibiyim son günlerde 😂
Emedko 22lavantam bence de öyle cnm bazı kişiler gerçekten insanın yüzünden anlıyor. Ben bi gün kaynanama gitmiştim neyse komşusu geldi . Kadın gelir gelmez bana dedi ki hamile misin yüzün solgun duruyor birşey var sanki gibisinden konuştu. O zamanda hamile olduğumdan habersiz ben 😄😂
22lavantam MerveEbru valla bilmiyorum ama çok duyuyorum kendi aralarında konuşurken 😂 gökten bir maske mi iniyo acaba biz mi fark etmiyoruz ahsldmdn
Sabibo Bence öyle ya ben daha hamile olduğumu daha anlamadığım zaman annem yüzüme bakarak sende değişik birşey var demedi deme hamileye benziyorsun diyordu. Nerden anladı bilemem ama doğru çıktı
22lavantam Sabibo allahh allahh çok ilginç bak bu tarz şeyler beni Hep şaşırtmıştır 😅 bana kimse yüzümden bişey demedi ama birkaç gün önce bi teyze sende bişeyler hissediyor gibiyim ama hadi hayırlısı dedi sjsjsjsj
Deletedmom622772 22lavantam teşekkür ederim yaa basta acaba bebeginde mi kilosu düsük diye cok kafama takıyordum haftasıyla uyumlu olduğunu öğrendiğimden beri halimden çok memnunum 😂
elmaliiturtaa 22lavantam benim hamile olduğumu ben bile bilmiyoken yani öğrenmeden 3 -4 gün önce annem ve anneannem sen hamilesin yüzünden belli demişlerdi bende nasıl anladıklarını bilmiyorum ama yengemede aynısını demişlerdi oda 2-3 gün sonra onlara inanarak test yaptı ve hamile olduğunu öğrendi😂
Mrvnehir208 22lavantam evet öyle oluyor yüzunde siskinlik yorgunluk gibi bisey oluyor tabi kişiye göre değişiyo
Limonzeytin 22lavantam Benim göz altlarım çöktü yüzüm solgunlaştı belkide burdan anlaşılabilir. Annem göz altları çöker derdi hep bilemiyorum gerisini tabi.