prvr Benn haftalarca ekşi yedim hatta ayvanın üzerine limon sıkıp yiyiyordum. Sözde kız annelerinin göbekleri yanlamasına olurmuş benimki de öyle🤦♀️ erkek olunca daha sivriymişmiş herkes senin ki kız deyip durdu. bende kız istiyordum o heyecanla cinsiyeti öğrenmeye gittim kız diye maşşallahh benim oğlan hiç çekinmeden açıp gösterdi yanii hanımlar hepsii hurafeymiş
Aslaninannesi01 prvr bizim durumda aynı sizin gibi oldu kız annesi olma hayalim vardı göbeğim sivri değildi ekşi yiyordum kizdr dediler ne hayaller kurdum ne hayaller ama sonuç erkek ama içimde gizli bir oğlan anası varmış cinsiyeti öğrendiğim an çok sevindim kızda olsa aynı şekilde sevinirdm eminim sağlıklı olsunlar yeter ki
Ccanann Defnem1 ben tatlıyı çok aşırı seven biriydim hamile kalınca tiksindim yiyemedim sürekli çağla cigkofte yemistim
262626 Kahvaltıda bile turşu yiyen ben şimdi turşu bidonunun kapağını bile açamıyorum midem çok bulanıyor. Canım hep şerbetli tatlılar istiyor. Oğlum olucak inş.
Eliftskndzgn Defnem1 tatlı çok seviyordum fakat hamileliğimde yiyemiyorum cinsiyette erkek 😂 hep ekşi şeyler yiyorum
Asil_hatun Defnem1 2 oğlum oldu ikisindede tatlıdan tiksindim limonu soyup yerdim o derece eksiye aserdjm
Semanurclskn Defnem1 Benimki erkek , ben tatlıyı da çok seviyorum yiyorum ekşi , tuzluyuda çok seviyorum. Sırf tuzlayıp yemek için limon alıyorum , turşuyu yemeye başlayınca baya yerim. Ama tatlı şeyleri özellikle çikolata ve çikolatalı tatlıları da çok yiyorum.
Angel_moms Defnem1 oğlumda hep tatlı yedim simdi cinsiyetimiz daha belli deyil ama bu hamilelikde hic tatlı yemedim hep eksi tuzlu..
Laleliiiiiiii Defnem1 merhaba canım tatlıdan midem bulanıyor yediğim gibi afedersin çıkıyor ama sabah akşam ekşi yesem doymam bu arada cinsiyet erkek 🔵
Dilhunizade Defnem1 40.haftamda dogurdum oglumu ve ilk gunden son gune canm hep eksi seyler yemek istemisti limonu tuzlar yerdim hatta hic oturup tatli yedigimi hatirlamam ama su an kizima hamileyim bunda da tatlisz yapamiyorm
anne_2 Defnem1 9 ay erik aşerdim 😁 hamileliğimin ilk 3 ayı kase kase turşu kaşık kaşık erik ekşisi yedim (yöresel birşey) oğlum 3yaşında. Şimdi kızıma hamileyim deli gibi çikolata yiyorum 🤭 36+4
Biroglanannesiii Defnem1 Canım valla 4 buçuk aya kadar hiç tatlı istemedim sevmezdim de şimdi günde 2 tane dondurma yiyorum durduramıyorum cinsiyetim erkek ama benim canım herşeyi istiyor sadece tatlı değil yani