Mozkan Hamiş anneler oruç tutacak mısınız? Gebelikte ilk üç ay içinde oruç tutulmalı fikirleriniz neler
HNur_06 Mozkan ilk bebeğimde bilmiyordum 2 aylıkken tüm ramazanı tuttum. Bu bebeğimde 9 aylık olacağız ramazan da yine tutmayı düşünüyorum inşallah
mirage333 Mozkan hergün en az 10 kez oruç postuna denk geliyorum. Arama kısmından yazın bence birsuru yorum okursunuz. İçinizde can taşıyosunuz tabiki dogru degil oruc tutmak. Doktorumda aynı düşüncede.
Sevgiertunc Mozkan en buruk ramazanım olacak sanırım. Doktorum uzun saatler bebeğin susuz kalacağını söyledi, tutmamı tavsiye etmedi. sonra tutmak en mantıklısı, sağlıkla doğmaları için 🌸
Yasemiinny Mozkan Oğluma hamileyken ilk haftalar tuttum sonra mide bulantım başlayınca tutamadım. Şimdi ikinciye hamileyim 20 haftalık olacağım bu şekilde açlığa dayanamam diye tutamayacağım.
Mozkan Sevgiertunc Bende henüz yeni gebeyim ve dokturuma danışmanım ama zaten tutmayacagim sonra tutarım inşallah bebeğimin sağlığı daha önemli sonuçta
Sibelblby Mozkan bebekler ac kalıyor bu peki günah değil mi hem bebeğin sağlığı da tehlikeye girmiyor mu bence bebeğim daha önemli sonrasında da tutulabilir
drytcvkarsln Mozkan hamilelıkte oruç tutulmaz malesef bir yerden sevap kazanırken diğer taraftan karnınızdaki cana strese sokmak ve bebegın susuz kalmasına sebep olmak cok daha büyük günah
Nur123aa Mozkan ben tutmak çok istiyordum tiroid hastası olduğumu öğrendim düzenli ilaç alıp aç kalmamam gerekiyor bu sene nasip değilmiş inşallah yerine tutucam 🙏
Uysll Mozkan Ramazan’ın 3.günü doğurcam zaten sonrası bebeğin beslenmesi falan derken benim çok zor. Ama gene tutamazdim aç kaldım mı midem çok bulanır