Mervedez159 Arkadaşalar doktoor bana günde 3 kez iç dedi ama bugun ilacım bitmişti 1 saat once anca bitane içebildim şimdi 1 saat sonra tekrar içsem olur acaba
Melek1111 Mervedez159 hiç bişey olmaz ben bir içmede 2 tane aynı anda içiyorum yatmadan önce .çoğunlukla doktorlar 2 tane aynı anda içip yatmayı öneriyor
bebislerimi_buyutuyorum Mervedez159 kız bende ilk 4 ay onu kullandım ama doktor gece yatmadan önce 2 tane iç diyordu eğer gün içinde tekrar mide bulantısı yaşarsan bir tane daha alabilirsin dedi birde benim kullandığım gibi dene belki daha iyi gelir
Busra156 Mervedez159 içebilirsin ben ikişerli tutuyorum gunde 4 defa alabiliyorum korkma yut iyi gelir
2cocukluana Ben sadece aksamlari aliyorum gun icinde hic kullanmadm ama pes pese olmaz herhalde bilemedim
Ozlemdrn Mervedez159 ben akşamları 2 tane içiyorum bulandivj zMan gün içinde 1 tane tekrar içiyorum mide bulantısından çok kotu oluyorum
Mimii94 2tane ayni anda icmek uygun oldugu icin ben aksamdan 2saat arayla iciyorum bisey olmaz diye dusunuyorum