Burcusenkoc Merhaba kızlar artık bebeğimin hareketlerini kayma tarzında hissediyorum bir yerden bi yere geçişini ve gerilme oluyor o esnada çok sert oluyor karnım sizde de öyle mi 😌
bebislerimi_buyutuyorum Burcusenkoc evet bende de oluyor bebeğin yeri iyice daraldı o yüzden öyle oluyor normaldir 🤷🏻♀️ az bir süreniz kalmış hayırlısıyla gelsin bebiş 💖
Mom727373 Burcusenkoc ☺️ İçimde dönüşünü hissediyorum ve hatta bazen bu dönüş esnasında karnım yamuluyor videoya alıyorum 😍
poyrazinannesi1 Bebek kanalı mı giriyor acaba? Benim de 36+4 hareketlerinde azalma oldu. Günde 10 kez hareket ediyorsa sıkıntı yok dedi doktor.
Burcusenkoc poyrazinannesi1 bilmiyorum ki ben gittim çarşamba günü muayeneye dönmüş ama kanala girme durumu söz konusu değil dedi ama ondan sonra değişri ise bilemem tabi kanala girdi mi karın baya düşüyor galiba
benmuge Burcusenkoc evet okşuyorum hareket ediyo. Şimdi öyle toplanması kasılma mı onu anlamadım ya ağrısız sızısız ne ki o
Burcusenkoc benmuge değildir sanırım ya benimde pek bir bilgim yok ama normal kabul edilen bir durum demekki herkes de olduğuna göre 😊