Mrvnehir208 Kizlar siz hiç yediniz mi benim canim aşırı istiyo bir tane bile olsa hurma yemek istiyorum ama gebelikte yenmez erken doguma sebep olur filan diyorlar
Leonali Mrvnehir208 valla 35+4 haftalığız ben de gebeliğimin başlarında bilgim yokken yedim bi sıkıntı olmadı 😊
tugbadipi Mrvnehir208 erken doğuma sebep olmuyor tabiki Hamilelik sürecinde hurma yemek suni sancıya ihtiyaç olmadan doğumun kendi kendine başlamasını sağlıyor. Hamilelik boyunca hurma yemek açılmayı kolaylaştırıp doğal olarak doğumu kolaylaştırıyor 10. Haftadayım ben yemeye başladım hemde besin değeri çok fazla günde 3 yada 5 adet yiyorum kesin
Bet-53 Mrvnehir208 günde 3 adet yiyebilirsin aksine faydası var peygamber efendimiz diyor hurma yiyiniz Zeki ve ahlaklı olur diye çocuğa da faydası var ayrıca doğumu da kolaylaştırıyor böyle saçma şeyleri nerelerinden uyduruyorlar anlamıyorum
MerveeD Mrvnehir208 rahim kaslarını uyarıcı etkide olduğu için düşük ve erken doğum riskinde tüketilmemelidir. Riskli hamileliklerde (riskli dönem ilk 3 ay olabileceği gibi, hamilelik boyunca da olabilir) doktorlarına danışarak yemelidirler. İnternete bıle bu bilgi yazıyor doktorum 36. Haftadan sonra yememi syledı
MerveeD tugbadipi ilk 3 ay yenilmesi önerilmiyor doktorunuza danışıp da yıyın bnce benım doktorum yememem gerektgını söylemıstı ve suan 32 haftalıgım 36 da yemeye baslayabılırsın dedi.
AdenEva Son iki haftamda doğurayım diye günde 10-15 hurma yiyordum artık 😂 ben doğurmadıysam siz de doğurmazsınız bence Ayrıca erken doğuma yol açmaz yiyebilirsiniz 😇
Merveomer34 Mrvnehir208 benimde canım çok çekmişti doktoruma sordum yiyebilirsin dedi bikaç tane yemekten sıkıntı olmaz 🥰
_Koncuy_ Mrvnehir208 sayı olarak birkaç taneyi geçmediği sürece ve düzenli yenmediği takdir de sıkıntı yok diye biliyorum. Riskli gebeliğiniz varsa dr’ unuza danışın mutlaka
Nil2736 Mrvnehir208 ya bitanedn nolcak yaa Ben ilk gebeliğimde doğu başlasn die kilo kilo yedim yok yani asddvavav😂