tugbadipi Misssitare bende 10+2 sürekli karnıma bakıyorum. Yediklerimden ve içtiğim sulardan dolayı şiş duruyo ama 🤰🏼🙆♀️
Misssitare linamom bazen süreç çok yavaş ilerliyormuş gibi benim için🙈 hemen her şey olsun istiyorum😅
linamom Misssitare ilk zamanlar öyle hemen karnım çıksın istiyor insan canım bnde öyleydim. Şimdi de gece rahat yatamıyorum 😂ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi bunu anladım
3babymom İlkse biraz geç belli olabiliyor canım benm ilkte 6 ayda ikincide 5 ayda belli oldu şuan 13 haftalık hamileyim belli değil daha bı 4 buçuk aya gelse anca yavaş yavaş belli olur diye düşünüyorum
Misssitare linamom bu günleri özlerim büyük ihtimalle ama hep bir sonraki hafya ay ne olacak merakındayım🧐😅
linamom Misssitare tadını çıkar kuzum bidaha bugünler gelmicek ve son aylar öyle hızlı geçiyor ki. 6.haftada öğrendim ilk aylar zaman hiç geçmiyordu 4.aydan sonrası su gibi aktı geçti şuan 7.5 aylık😊
3babymom Misssitare yani belki de bebeğe ve annenin vücuduna bağlı olabilir sabret bişe olmaz 🥰 inşallah hissedersin
Misssitare 114256 bende kendimi hamiş gibi hissetmek istiyorum. Karnım çıksın tekme filan atsın hep bunların merakındayım🤗