ftmprlk BusraAltiok bazen de doktorlar randevu açmıyor , çoğu izne çıkıyor falan , şuan öyle bir dönem de olabilir. Sabahtan gidince sıra alınıyor ama çok bekliyorsun , ama yapacak bişi yok tabi 🥺
Fzltt Eğer bir doktor için bakıyorsanız zor olabiliyor randevu almak ama,l ben birçok doktora talep oluşturdum birinden gelmese birinden illaki bildirim geliyor bazen ertesi güne bile bildirim gelebiliyor, bana bugün geldi yarın sabaha randevu alabildim.
KkubraOz BusraAltiok ben 31 ine iki gün önce aldım. İstediğim doktora talep açtım. 2 saat sonra randevu açılmıştır diye mesaj geldi hemen öyle aldım
Ormanmeyveli BusraAltiok valla sakın randevu almadan gitmeyin ben sadece sonuç gostermek için randevu almadan gitmistim. 12 buçukta gittim saat 4 de gösterebildim. Bel baş agrimdan bayilacaktim
Adigeseda Bende bir haftadır gece gündüz bakıyorum, özellikle baktığım doktor olmamasına rağmen hiçbir gebe polikliniğe randevu çıkmıyor maalesef🤷♀️ benimde 5 nisanda gitmem gerek ama sanırım erken gidip alcaz😔
Gulayozden BusraAltiok merhaba 31ine randevu aldım yaklaşık bi 10 gün oluyor alalı çok sık takip etmeniz gerekiyor hemen bitiyor randevular