Miniqimm160821 Ekilemradahuc Yemek olsun da yeter ki desem ne yapabilirsin ki 🤣🤣 ne zaman ne yersem yeyim açım sürekli aç 🤣🤣😂😝
22lavantam sunset_momy 13+6 benimde ilk 😂 bende bişey yiyince en fazla mide bulantım harekete geçebilir sjsjsj
umayben Anneoluyorumbenn ben 15 de sadece bir kere minnacık bir hareketini hissettim sonra 17 de tekme attı baya ama 1 kere sadece 😂😂 18 in sonlarında bir şeyler hissediyordum ama bebek mi anlamıyordum şimdi 19+1 im bebek olduğuna eminim hareket edince anlıyor insan kendini top gibi yapıyor bir yerde toplanıyor benim de ilk gebeliğim
sabirsizanne1 Anneoluyorumbenn benim ilk gebeliğim tam 17 de hissetmeye başladım minik minikti şimdi 27 yiz koca tekmeleri gece uykudan uyandırıyor acele etmeyin hrr bebek ve her anne karnı bir değil ama 20 den sonra mutlka hissedeceksiniz ve tarifsiz bir duygu 🥰
Vsnmz Anneoluyorumbenn benim ilk ama 18de hissetmiştim şimdi 20haftadayız , kişiden kişiye değişiyor bence , seninde yakındır canım benim doktorum 18den 20den sonra hissedersin demişti içinden biri tıklatıyor gibi olunca anlarsın😃🥰😘
Oznurkk Ekilemradahuc ben doğum yaptım ama sıcak süt içince ve kahve içip çikolata yiyince bayağı hareketleniyordu kızım 😍
demirrleydi_ Ekilemradahuc benim bebiş 3 gündür sürekli hareketli ne sabah duruyo ne akşam 😃 ama en çok yoğurt yediğimde yerinde durmuyo o zaman karnımı delip çıkacakmış gibi oluyo😂
poyrazinannesi1 1Pamuk cinsiyeti erkek. Canım hep tatlı şeyler çekiyordu en başından beri. Normalde meyveyle çok aram yoktur. En başından beri meyve yiyorum.
Sevgibbd Tugbannebebek nisan doğumlu olacak ama günü belli değil daha keyfi hangi burcu isterse artık😂😂😂
Tugbannebebek _tulayb26 iyi yaa yalnız değilmişim 😂😂😂 ben de jelibom yerken şuan senin yanıtını gördüm 😂😂😂