gizemrdpl Hamileliğimden beri saçlarım normalinden daha yavaş uzuyor uzamıyor gibi benim gibi olan var mı?🙁
Cansuada24 gizemrdpl ay benim baya uzadı normalde gec uzardı hamile kaldım baya baya uzamaya başladı 🙂
Mrv135 gizemrdpl Valla önceden hızlı uzardi Eylül ayında çok kısa kestirdim artık uzamiyor. İkinci trimester’a girince multivitamine geçtim inşallah tekrar uzamaya başlar.
linamom gizemrdpl benim de uzadı normalde de çabuk uzuyodu. Ama çok dökülüyordu dökülme durdu doğumdan sonra gene çok dökülürmüş
Kubrailkan Benimde çok hızlı uzadı ama öyle parlaklasti canlandı filan diyemem öyle olur demişlerdi hep 😅😅🙊
3babymom Sanki saçlarım toparlandi normalde çabuk uzardi bu son kaç senedir pek uzamiyodu üzülüyodum ama iki aydır uzamış geliyo gözüme 🥰
Asel2520 gizemrdpl aşırı çabuk uzadı hamileliğimin ilk haftalarında bilmeden boyattım şuan bakıyorum baya uzamış boya aşağı doğru inmiş
karat Ben hamileliğimin başlarında saçlarımı omuz üstüne kadar kestirmiştim. Şimdi hamileliğimin sonlarındayım ve saçlarım kürek altına kadar geliyor