Minigindunyasi Esmakkkk eşle ilişki snrasi leke oluyor benm kanamam olduydu hmen sordular doktorlar iliskiyemi girdiniz diye yok halbuki ama ilişki sonrası bu oluyorms doktora gittinz mi
heleminnosminnosminnos Esmakkkk tahriş olmuş olabilir mi acaba bir kaç kez bana da olmuştu ya da adetiniz bittikten bir gün sonra birlikte olduysanız eğer son kalan kan sökülmüş olabilir o da başıma gelmişti
Biroglanannesiii Esmakkkk Canım benim hamile kalmadan önce bir dönem oldu bu 2 hafta sürdü neredeyse her ilişkiye girdiğinde kanamam oluyordu şayet leke olsun ya da kan gibi bir süre sonra kuruluk yaptı doktora gittim fitil ve krem verdi ve yumurtlama günleri dışında eşim dışa gelmemişti içe gelmişti böyle düzeldi sonrada hiç olmadı
Esmakkkk benimmdunyamm @Minigindunyasi @heleminnosminnosminnos Mimii94 adetime 6 gun var lekelenme yok şuan
Mimii94 Benim ara ara olurdu hamilelikten once 1-2sene boyunca yani. Cok onemli bisey oldugunu sanmiyorum, doktora da sormustum olur oyle seyler demisti🙄 gecistirdi mi beni napti😄
Biroglanannesiii Esmakkkk Canım bi kadın doğuma git kontrol etsinler enfeksiyon oluyor bu yüzden bu durumlar yaşanıyor önlemini al geçsin bir an önce alttan kontrolünü yapıcaklar zaten merak ettiklerini de sor ona ama bir dönem oluyor her kadın enfeksiyon yapabiliyor içini rahat tut doktora gittiğin de de mutlaka sor herşeyi rabbim nasip etsin en kıza zamanda 🙏
Al-ed3 Esmakkkk canım benim de öyle olmuştu ara kanamam ve ilişki sonrasi kanamam olmuştu ben bir ay doktora gitmeyi erteledim ki keşke ertelemesydm rahimde polip çıktı tabiki aynısı sende olacak değil ama tedbir alıp doktora gitmende fayda var sen erteleme