Eymensmom35 16 haftalık hamileyim oğlum 2 yasında bana çok düşkün arada kucağıma alıyorum kucağıma almamda bir problem varmı bebeğe yük biner falan diyen yaşlılar var çevremdedoktora her gittiğimde sormayı unutuyorum
kbra0606 Eymensmom35 valla kuzum 20 haftalığım bende 3 yaşında oğlum var bazen uyuduğunda alıyorum çünkü ayakda sallanarak uyuyor şuanlık Bi sıkıntı yaşamadım ama kendim ağırlamaya başladığımda ne olur bende merak ediyorum 🥺
hunilimom Eymensmom35 benim kızım 3 yaşına giricek 19 haftalık hamileyim doktorum uzun süre kucağıma almamamı söyledi alırken de dikkat etmemi kızım biraz da kilolu belki o yüzden mecbur alınıyor kucağa
asel35ece Eymensmom35 37+3 haftalık hamileyim 5 yaşında kızım var çok uzun süreli tabii ki değil ama kucağıma gelmek istediği zamanlar hep kucakladım kızımı. Çok şükür bir sıkıntımız yok bazen ağrım olduğu zamanlar da oldu o zaman açıkladım annecim biraz yorgunum belim ağrıyo başka zaman alayım seni kucağıma diye ya da oturup şimdi gel kucağıma dediğim zamanlar oldu.
Eymensmom35 kbra0606 ay kıyamam dikkat et canım benim oğlanında kilosu yerinde merdivenden aşağı inerken fln mecbur alıyorum çıkarken beraber elinden tutup çıkıyoruz ama Allah korusun uzun süre tutunca ağrı giriyor
Eymensmom35 hunilimom ay benim oğluşta biraz kilolu uzun süre kaldırdım mı ağrı giriyor tehlike arz ediyor 🤦🏻♀️ Onlar da küçük anneye muhtaç daha🥰
hunilimom Eymensmom35 geçen hafta Perşembe hastaneye götürdüm 2-3 defa kaldırdık iste arabaya inip binerken 2 gün agrim oluyor
Eymensmom35 asel35ece anladım canım bizdede durum öyle dün çok yoruldum belim ağrıdı korktum Allah korusun bişey olucak diye 😟
Tatlisannedilekk Eymensmom35 21haftalığım oğlum 1buçuk yaşında zorda kalınca mecbur alıyorum kucağıma yoksa yıkıyor ortalığı bana çok düşkün