kayraninannesii Kızlar uzanınca özellikle geceleri hiç durmuyor sürekli kıpır kıpır cok aşagıya vuruyor sanki oradan çıkacakmış gibi hissediyorum korkunc oluyor sonra geçiyor sizde de oyle mi? İlk gebeliğim insan korkuyor erkenden gelecek diye ama oyle de kolay değildir heralde 🥹
Yeliz6767 kayraninannesii Ben de 3 gün sonra 32 haftalık olacağım benimki de aşağıda duruyor akşamları çok hareketli oluyor aşağıda hissediyorum hareketlerini gayet normal ☺
ayshe54 kayraninannesii bu gece 34 geçiyorum benim yavrum da hep öyle, hep geceleri hareketli ve aşağıda 😉
kayraninannesii oglusumbenimcanm evet göbeğim nir sağa bir sola gidiyor cok fazla hareketli geceleri hiç uyku yok 🤭🥹
Suleermz kayraninannesii 32+5 deyiz özellikle akşam 10 gece 2 arası sanki parti veriyor içeride bu kadar hareket olmaz bazen assa dayanıyor bazen yukarı nerden cikcan karar ver diye dalga geçiyorum artık 😂 ağzımdan çıkacak gibi bile oluyor resmen
SedefPolat kayraninannesii tekmeler çok güçlendi ☺️ 34 oluyoruz biz de yarın akşam, baş aşağı durumdayız, göbek deliğinin üstleri yanlar tekmelerden geçilmiyor, gece tuvalete kalktığımda onu uyandırıyorum sanırım sonra o da beni uyutmuyor 🤭☺️☺️
Zynp44 kayraninannesii 33+5im dr sordum sert ve yer değişimlerinde fazlasıyla hissedersin sorun yok dedi. Kafa ve bacak şeklinde yer değişimlernde genelde oluyormuş. Normal dedi
Merve6494 Çok rahatladım 32+3 şu an bel ağrısından duramıyorum tek taraflı bir agrı ama hareketler o kadar kuvvetli ki çıkacak diye ödüm kopuyor ayaklarımda sancıyor herkes böyle mi ya ne zaman bitiyor peki son ana kadar devam mı böyle