xx1903 Merhaba, 4 buçuk yaşında kızım var , 2 yaşina yeni girmiş bitanede oğlum var , Eşim 3. Çocuğu istiyor bu ay hamilelk şüphem var adetime çok az kaldı .. Benm gibi ard arda gebelik yaşayan varmi durumlar ne çok merk ediyorum zor oluyormu
3babymom xx1903 aslında üst üste ilk zaman zor ama ilerleyen zamanda bı defadan rahat ediyosun benim eşim de çocuk çok seven ve isteyen insan ben hep erteledim 3 benim asla aklımda bile yoktu supriz bı anda hamile olduğumu öğrendim ikisi de okula gidiyo ve okula giden çocukla yeni dogum yapmak gercekten zor olacak benim için yani bilsem böyle ara verince zor oluyomis gerçekten de üst üste doğurur bir defadan buyuturdm ben hep ilerde 3 u yaparsam ilk cocugum gibi olsun dedim ikisi kocaman olsun diye bekledim ama kismet supriz oldu 🥰
Hazal_kubra12 xx1903 3 ve 2 yaşında iki kızım var 29 haftalık hamileyim bu biraz suprz oldu şimdiki aklım olsa çok daha iyi korunurdm hele son 2 3 haftadr ev koktu resmn cocuklar zatn ufak bnm sürekli uykum geliyor çok kötüyüm anlican bnde 1 2 sene daha bekle en azından akılları sarsın biraz buyyk olan okula feln başlar rahat edersin
Binnur81 xx1903 3 gebeliğim 37 haftamdayim yakın olsa zor olur ewt büyürler birden ama sen ne Ürdün bilmm bana göre değil 1.oglum 12 olacak 2.oglum 6 yaşında 3.kizimi bekliyorum şimdi supriz bebek oldu daha doğrusu eşim supriz yapti 🤭♥️♥️
3babymom NurNaz ben de 3 aylık hamileyim canim Allah bağışlasın üst üste büyürler sonradan rahat edersin 🥰
Ayse_35 3babymom üçüncü bebek için kaç sene ara verdiniz ki zor oldu. Sizce kaç sene olmalı, bende peş peşe düşünüyorum . İkinci bebeğim bı iki haftaya doğacak, bı buçuk yasi doldursun öyle diyorum 🤔 3-4 sene bana çok geliyor ara vermekte istemiyorum hazır alışmışken bebek bakmaya🤔
3babymom Hazal_kubra12 okul bı yandan iyi ama ikisi okula giidyo biri sabahçı diğeri öğlenci götür getir yapıyorum hamileyim doğru düzgün dinlenemiyorm eve gir çık ha bire o yüzden aslında küçük olsaydı benim için yine zor olacak ama en azından evde geçer zaman birlikte bı defadan büyürler bilmiyorum ne şekil olursa olsun annelik zor Allah yardımcımız olsun 🥰
3babymom Ayse_35 herkesin düşüncesi farklıdır tabi Ama benim eşim çocuk çok seven bı insan ben pek yaklasmiyodum ilk ve ikinci çocuğun arası 4 yaş onu da eşim çok istedi beraber buyusunler dedi aklıma girdi 😂 neyse sonra asla istemiyorum dedim ama gerçekten de artık iki çocuk yeter biz bize gezelim tozalım rahat edelim insana biraz da hayat lazım dedim eşim her konuyu açtığında kızıp konuyu kapatıyodum hatta iş tartışmaya kadar gidiyodu ailesi de çocuk çok seviyorlar arada diyorlardı doğur falan tabi ben çevreden dahi etkilenmem kararlı bı yapım vardır ikinci çocuğum doğduktan beri korunduk dikkat ettik taa ki 7 sene sonunda hamile olduğumu öğrendim kaza ile olmuş galiba eşim ogrendiginde falan çok sevindi ben bir garip oldum hiç aklımda olmayan biseydi hayalini bile kurmuyodm zor olmasini sebebi ikisi de okula gidiyo kucukken evde ilgilenmek daha iyi düşünüyorum okula git gel ilgilen çocuk bak benim için zor gelicek yani eşimin zaten istediğini biliyodm ama erteliyodm böyle olacağını bilsem kaç sene önce dogururdum üçü de peş peşe buyurlerdi artık tamamen çocuk konusunu kapatırdim belki Ne desek de gerçi herşey zamanını bekliyor kısmet boyleymis demek ki herşeyin hayırlısı olsun eğer yardımcınız olacaksa bakabilecek gücünüz varsa pespese doğurup buyutmk daha iyi ilk zman zor ama ilerleyen zamanda rahatliyo insan
Ayse_35 3babymom anladım teşekkür ederim. Üçüncü için biraz dinlenmek istiyorum sürekli gebe hissediyorum kendimi. Ama 4 yıl ve üstü yıllar bana çok ara verilmiş gibi geliyor. Şu an 33 yaşındayım üçüncü 35 geçmeden yapayım diyorum. 4. Düşünüyorum çok sonra🤔 40 yaşına yakın veya 40 dan sonra çocuk her şekilde zor. En geç 37 yaş bitmeden çocuk olayını kapatmak istiyorum bu yüzden acele ediyorum planlama konusunda. Sanırım çok fazla ara vermeden üç çocuk peşpeşe büyüyeceğim gibi görünüyor.
xx1903 3babymom sizin düşünceleriniz biraz etkiledi ama beni .. Yani haklisinz sanki rahata alışırsam daha zor olr bencede psikolojik olarak olsn beden olarak olsn dgru diyosunz aslnda hazir zorluga alismisken olablrdi benm henuz okula giden yok kzm seneye baslayacak ozmana kadr acaba dogursammi die düşünür oldm aslnda ama oğlum çok aksi ya çok huysuz 2 yaşina girdi dün ama ona guvenemiyorum hiç 🤦🏻♀️ ( Eşimde çok istiyo ayni sizin eşinz gibi ) sürekli konumuz 3. Şuan
xx1903 Eveeet Ben Hastalandm 😂 3. Çocuk olayi başka baharlara kaldi insallah bidaha ikna olmam en azndan bu ayıda atlattm diye düşünüyorum 🤭
3babymom xx1903 hakkınızda hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olsun ben şuan rahata alışmıştım büyük oglum 9 yaşını doldurdu küçüğü de 6 bitirdi tam bakım konusunda pek değil ama rahatlık konusunda benim hayatım konusunda zorlanacagim kesin 😂 çocuklarım kendi odasinda uyuyor gece uykularım rahat kendi odamdayim eşimle yeni evlenmisiz gibi düzenimiz oturmuş şuan yeniden başlayacaz 😂😂
xx1903 3babymom ayyy Tam olarak bende öyle olmaya başladm biliyomusunz oğlum da kızımda odasina alşti ne güzel yatağima kavuşali daha 1 ay olmuş .. Cidden Hiç Sil Baştan Başlamak istemiyorum b🤭 Ama eşmde byle çok istedigini belli ettkce dayanamiyrm blmiyrm kafam okdr karisikki
EsilaMiracAyazEren_Moms xx1903 Bende şu an 3. Bebeğime hamileyim. 35+4 günlük. İsteyerek olmadı ama pişman değilim. Sadece günlük rutin işlerden biraz yoruluyorum. Yapmayınca eşim de bişey demiyor. Halin ortada çocuklar yesin aç kalmasın, evin temizliği önemli değil yapmasan da olur der geçer. O yüzden rahatım.
xx1903 EsilaMiracAyazEren_Moms çok kararsizim ben bu 3. Çocuk konusunda bu ay tutmadi diye üzüldü hatta eşim çok şaşrdm sanki hic çocuğumz yokmş gbi one öyle dedim 😂 Bi kiz bi oğlum var ne güzel daha ne istiyon diyorum ama yok 3. Dio baska bise demio