Selljyy Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim. 1 hafta oncesi öğrendim bu 1 haftadır bırakmak için elimden geleni yapıyorum doktorum 3 sigarayı geçmesin dedi ama 1 tane yaktıkca devamı geliyor. Bugun hiç içmedim cok şukür ama bu seferde sürekli bişeyler yiyesim geliyor. Siz bu süreçte neler yaptınız kızlar, bu süreci nasıl atlattınız. Birbirimize destek olalım ✨🤍
Nurseda97 Selljyy aynı durum bendede öyle hala bırakamadım banada doktorum 3ü geçmesn dedi ama inş bırakıcaz :)
Zeyzey_12 Selljyy ben çok küçükken bir simülasyon izlemiştim. Anne karnında bebeğe yararlı şeyler gidince ki hareketleri ve sigara dumanı gidinceki hareketleri. O beni etkilemişti o zamandan. Bir de yapılan araştırmaya göre sigara içen annelerin karnında ki bebekler genelde elleriyle yüzlerini ve burunlarını kapatıyorlarmış bunları duyunca ne hakkım var dedim ve hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım. Onları bu dünyaya getirmeye biz karar veriyoruz kendi keyfimiz için onun hakkına vebaline girmek günah değil midir? Bunları düşününce zaten sigara hiç aklıma gelmedi çok şükür maşallah 🥰
Fasulyem2 Selljyy 1 tane yakıyorsan yarısını iç at bari cnm ben sabahtan aksama kadar hiç içmiyorum akşam yemekten sonra sadece canım istiyor yarım içip atıyorum bir de kahve yanında yarım içip atıyorum toplamda 1 tek veya 1 bucuk teki geçmemiş oluyorum insan alışıyo sonra. Günde 1 paket içerdim tamamen kesmeyi denedim ilk zamanlar bırakamadım böyle çözüm buldum ilk hamileliğimde de böyle yaptım ama kesinlikle 2 taneyi olmuyor bol yoğurt yiyip ayran içiyorum bazı akşamlar dışardaysak hiç içmiyorum
sumelegi Selljyy bak sigara dedin canım çekti😋😋 canım ben öğrendiğim günden beri ağzıma sürmüyorum. Ama aşırı zorlandım. İlk 2 ay agresiftüm ve yerimde duramıyordm. Şuan 23. Hafta biri yanımda sigara içsede 1-2 kokusunu duysam diyorum.. herkes bu kdr zaman içmedin daha da içmezsin diyor ve hayl kuruyorlar😂 Yani hamilelik sürecinde içmesen cici olur. İçiyorsanda stres yapma kendine:) Bebek stresten daha çok etkilenir
Tugceelanaz Sigara dumanı bebeğin kalbıne zararlı, iki kat daha fazla attıyormuş . Gebeliğmi Öğrendiğim an bıraktım ben . Sakız dene onun yerine aklına geldikce ceviz , kurı yemiş dene