Loyam Kızlar 25 haftalık hamileyim 2 gündür megadyn vitamin hapı kullanıyorum aşırı derecede mide bulantısı yaptı içtikten 1,2 saat sonra direk çıkarıyorum öyle ki midem bulanıyor gece uyumadan önce içtiğim halde uykumdan uyanıyorum. Bu ilacı kullanan var mı? Ya da başka bir vitamin kullanıp şikayeti olmayan? Doktorumla görüşüp değiştirmesini isteyeceğim içemeyeceğim sanırım ben bu ilacı 🤦🤦
Annesininumudu Loyam aynı şikayetler bende de vardı en fazla bir hafta kullandım sonra doktora söyledim kesti ilacı bide yapmaması lazım dedi bana ama yaptı
sudamlasi Loyam ben 1 ay kullandım megadyn i çok afedersin makatta kanama yaptı elevite geçirdi dr oda kanama yaptı başka bişey verdi adını unuttum oda kanama yaptı en son omepa vm verdi 3 gün içtim yeniden kanama yaptı. İlaçları kestiğim anda kanama da olmuyo yani vitamin ilacı kullanamıyorum sende Dr a söyle değiştirir ilacını omepa vm nin yutulması da çok güzel biraz pahalı 80 liraydı yumuşak bi ilaç diğerleri gibi değil.
ElifAbr Loyam suanki yorumlara çok şaşırdım arkadaşlar, ben gebeliğimin 10. Haftalarindan beri kullanıyorum neredeyse hiçbir şekilde yan etkisi olmadi. Yani kusma, kanama vs her ne olursa olsun...
elifemirasaf Loyam ben de aynı ilacı kullanıyorum uzun zamandır ilk başlarda bulantı oluyordu doktorum biraz ara verebilirsin dedi şuan bulandırmıyor kan ilacını da vitaminide tok içiyorum
Aslihan4532 Ben 12 haftalıkken kullanmaya başladım şuan 16 haftalığım hala kullanıyorum bende pek bi bulantı yapmadı kişiden kişiye degisiyo sanırım
Elfidam 12.haftadan sonrs megadayn kullandim ilk baslarda mide bulantisi yapiyordu ama benim ilk haftalardaki bulantilarimin devamindan kaynakliydi. Hala kullaniyorum bi sikinti yok. Vicium kullaniyorum o da guzel 80 tl civari yalniz Doktorunuza sorup kullanabilirsiniz