tahaninannesi19 Yesim maaş aldığımız bankanın kredi kartını kullandım ben 8 taksit yaptı pesin fiyatına
Yesim tahaninannesi19 yaa bende yaptırcam pazartesi bir görüşeyim de araştırdım simdi daha mantıklı geldi
HavvaNurr38 mechulhanim Sultan hocaya bende gidiyorum doğumu orda yapacağım ama fiyat ne kadar biliyor musunuz hiç sormadım daha
mechulhanim HavvaNurr38 inanın hiç bilmiyorum henüz çok yeni sigorta da düşünüyoruz ama araştırma içindeyiz
zeynepsonmez625 tahaninannesi19 şuan arkadaşım da hamileydi de sordurmuş 12000 TL çıkmış gebe diye eğer öyleyse gerçekten çok iyi bir daha baktıralım
biranneadayiyim Sahrabeyza hadi ya o kadar iyi mi :) ben hiç gitmedim randevu alırken belki iyi değildir diye almadım hiç. İlk kime gittiysem ona devam edeyim dedm güya
sema_nur_koc Yeni doğum yaptım üniversitede ilgileri çok güzeldi tıpkı özel gibi kontrole de oraya gidiyordum ve gayet memnun kaldım tavsiye ederim 🤗
zeynepsonmez625 tahaninannesi19 tabi İzmir’de yaşıyordum ben arkadaşım orda sordurmuştu ama sigorta genel olur diye biliyorum
tahaninannesi19 zeynepsonmez625 sigorta yaparken şehir ve hastane soruyor fıyat öyle söylüyorlar sigorta ajentelerının hastane ile anlasmaları oluyor fıyat farkı olabılır
Yesim Deletedmom_6 valla ben özlem hanıma gidiyorum ilk doğumum da onunla oldu aşırı sevecen çok naif tatlı bir kadın kendime yakın görüyorum acıkcası. Doğum parası da ben mecbur sezeryan olacağım için ssk + sendika indirimim olduğu halde 7000 dediler
Deletedmom_6 Yesim bende gidip en iyisi sigorta araştırayım 😂😂😂 Allah bilir bana ne kadar der 😬 bende nadir beye gidiyorum daha önce özlem hanıma gitmiştim hiç memnun kalmamıştım
Yesim Deletedmom_6 bende buldum sigorta yarın islemleri yapıcam 4100 dediler 9 muayene hakkım da varmıs yarın tekrar detaylı görüşcez bakalım
Yesim Deletedmom_6 sompo sigorta istasyon caddesinde acentesi var kendi sitesinden de bakabilirsin canım