Bskrt sudamlasi yıkayın ama asmayın bence hurca koyup kaldırın son haftalarda asarsınız. Çünkü hem dolapta kaldıkça koku siniyor hemde ister istemez tozlanır
Harunnisa sudamlasi bencede erken valla ben sezeryan olacagim icin son gün yapicam oglumda yikadim utuledim hazir dursun dedim o gece sancim tuttu psikolojik olarak son gün yapmayi planliyorum
Deletedmom434 sudamlasi bende 26. Haftamda yıkamaya başladım 27. Haftamdayım şuan az yıkanacak şey kaldı onları paketledim kokuları gitmesin diye o şekilde dolabına yerleştirdim
sudamlasi Deletedmom434 çoğunluk yap hurçlara koy dedi canım bende yıkayıp o şekilde yapmaya karar verdim ne olcağımız belli değil aniden ağırlık çökerse yapmak istemeyiz zorlanırız şimdi enerjim yerindeyken bitireyim kafam rahat dursun iyi yapmışsın sende😊
Deletedmom434 sudamlasi aynen öyle 🙈 hem meşgale oluyor hemde ağırlaşıp ağırlaşmicağımız belli değil 27. Haftaya dek olmayan karnım yeni yeni çıktı nefes alma problemim başladı ufaktan iyiki dedim erken yapmışım
Hcrksk sudamlasi benim bitmedi 1 güne.şuan 33 olduk zorlanıyorum artık.Allahtan ütü Faslı bitti.şimdi sıra benim eşyalarımda.sonra valize koyacağım.bebeğin eşyalarını keselere koyup üstüne yazdım hepsinin tavsiye ederim
Bahar46 PasaninAnnesi ya bende neye koysam ayrı ayrı diyordum kilitli poşet harika fikir teşekkür ederim☺️ Bide temiz olur dimi o poşetler sıkıntı olmaz
PasaninAnnesi Bahar46 tabiki temiz olur 😊 ambalajını kilidini sen aciyosun koy icine havasını cikarıp kilitle cok guzel oluyo bezlerini falan koydum ben o şekilde derli toplu 😊
Adakus sudamlasi zaten dışarda kurutma canım toz oluyor evde kapı cam açıp ceryan yap kurur her turlu ben 33 sonu 34 de yıkadım hala da tek tük var herşeyi hazır artık 37 oluyorum yarın
Duyguynrky sudamlasi çok erken bence canım ben 37’de yaptım (yani geçen hafta) bence bekle kurur illa ki yani. Daha önünde 10-12 hafta olacak gerek yok
deletedmom734 sudamlasi benimde yok canım inan ama kapladığı yer çamaşır kurutmak için bana gerekli olan alandan daha az... benim balkonumda yok açıkta kapalı olanlarda ufak çamaşırları kışın kurutmak tam bir tam işkence
Bahar46 PasaninAnnesi çok iyi ya cidden valla yeşekkür ederim kaç gündür böyle bişey arıyordum hiç aklıöa gelmemişti koşa koşa markete gittim aldım az önce akşama ütüleri yapacağım inşallah☺️
sudamlasi Almira89 vaktim çooook😊sabun tozunu aldım sanmıştım da almamışım bi iki hafta sonra başlıcam inşallah 29 haftaya denk geliyo çok erken olmaz o zaman👍🏻
sudamlasi dphnln essyagiz tly Tusem yıkadım hanımlar iyi ki de yapmışım çünkü yağmurlar başladı. Yıkayıp kurutup hurçlara ve kilitli poşetlere koydum dolabına kaldırdım doğuma yakın ütüsünü yapıcam teşekkür ederim🙏🏻
essyagiz sudamlasi Çok erken canım, dolabında bile dursa tozlanır kirlenir. Bence son zamana bırakıp tertemiz kullanmak daha hijyenik☺️
Tusem 34. haftadayım. Yıkama işlerine iki hafta önce başladım hafta içi çalıştığm için. Dün de ütüleme işlerini bitirip dolabına yerleştirdim. Yıkayın kenara koyun ütü işini en son halledersiniz zamanı yaklaşınca. Makine yıkıyor zaten belim ağrıdı valla Ütü yaparken ütü işi daha zor😌