MerveeD Anneoluyorummmm kıyma aldım önümüzdeki hafta mantı yapacagım 2 haftaya fılan da poğaça yaparım
Hamisannee Anneoluyorummmm ben hiç Bir şey yapmadım hem doğuracağım hemde hazırlık mi yapacagim 😅 dolaptn çıkmış yiyecekleri yemeyi sevmiyorum zaten 😅
Dilandemirrr Anneoluyorummmm 34 haftalığım Elmalı kurabiye,buzluk böreği patatesli,dereotu poğaca,çörek otlu kurabiye ,mozaik pasta,cheescake limonlu yapıp koydum daha da hazırlarım bişeyler misafirler geldiğinde kolaylık olur :)
FSCMK Anneoluyorummmm poğaca ve börek sarıp atabilirsin canım ayrıca kurabiye cesitleride yapıp koyabilirsin misafir gelince ısıtır verirsin önüne
Anneoluyorummmm Hamisannee ahaha oda var geci annemler yanımda olacaklar da ne bilim yapsammı dedşm deeee
Anneoluyorummmm MerveeD Mantı yaparımda şuan yapamam annemler gelcek onlar yapar ben yerşm artık😂 ama A101 de beşler ve kaşıkla mantısı acayip güzel
MerveeD Anneoluyorummmm Ben dısarıdan paket almıyorum ya kendı yaptıgını yerını tutmuyor bende kayınvalıdem ıle annemle yapacagım öyle ahım şahım cok yapmam
Dilandemirrr Umutunannesi92 Betül’ün mutfak aşkı YouTube hesabından yapıyorum çok lezzetli oluyor yaptıktan sonra olduğu gibi hava almayacak bi kapta dondurucuya kaldırdım çıkarınca yeni yapılmış gibi oluyor hiçbir farkı yok ☺️