Hatice_ferit Srsdrs anladım hormonların etkisinde var ister istemez stres içinde oluyor ama bize ve bebeğe zarar o ilacın etkiside olur bende kullanıyorum kabız sorunu yapabiliyor bendede
Hatice_ferit Srsdrs ama az kalmış bizlere de o haftaları görmeyi nasip etsin 17 haftalık oldum sor hamilelik
Barannbebek Srsdrs sabahları aç karnına bir kaşık hakiki zeytinyağı için. Üstüne en az yarım saat hiçbir şey yiyip içmeyin sonra bir bardak ılık su için. Ben çok faydasını gördüm inşallah sizde görürsünüz.
kayraninannesii Srsdrs merhaba bende sizle aynıyım bekarken de vardı bu dert hamile kalınca daha da artttı bir gün lavaboda agladım resmen o derede zorlandım doktorla konuştum magnesia calsi diye bir ilac verdi onunla idare ediyorum yoksa kronik kabızım ne yaptıysam düzene sokamadım. zorlandığınız icin gelmiştir bende cok zorlanıyorum bebiisin de hareketleri iyiyse korkmayın
Srsdrs kayraninannesii bebeğim çok sertleştiriyor karnımı yani nasıl desem karnım o kadar gergin ki patlicak diye korkuyorum
Bebek-C Kabızlıkta bana en iyi gelen şey kayısı kompostosu. Taneli yemeyi sevmediğim için blenderden geçirip, süzüp meyvesuyu gibi içiyorum. Ciddi anlamda rahatlıyorum. Bende hamilelikten önce ciddi kabızlık sorunu vardı çok şükür hamilelikte zorlanmadım.
Barannbebek Srsdrs evet ben sade bir kaşık içtim. Hazır zeytinyağlarının tadı ağır oluyor. Normalde bende icemem ama bizdekinin tadı ağır değil şükür rahat icebiliyorum
Bebetonunannesii Bndede aynısı oldu. Hatta zorladığım için kasıklarım da baya ağrıyordu. Snra sabahları aç karnına kayısı yemeye başladım geçti çok şükür
Srsdrs Barannbebek bizimki ev yapımı akrabadan alıyoruz..gerçekten kötüydü ama değdi teşekkür ederiz ❤️
Barannbebek Srsdrs bizde bir tanıdıktan alıyoruz hakiki olunca tadı da kokusu da güzel oluyor. Şifa olsun inşallah 😊