mrvsrcn https://imgyukle.com/i/EFCCGq https://imgyukle.com/i/EFCyIP Arkadaşlar bugun ikinci iğnemi yaptım, bundan sonrası Rabbimde elimden gelen herseyi yaptım tüm ilaç kontrol takviye ne varsa, nasipte varsa hayırlısıyla olur insallah 🤲🏻 Dualarınıza talibim 🌸
Kbraberk mrvsrcn inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın 🤲❤️
Elfsarioglu Merhaba bende birşey sorucam bende ikinci kez ovitrelle kullanıyorum bu sefer kendim vurdum göbekten. Morarmış vurdugum yer . Daha önce olmamıştı acaba bi sorun olurmu ?
mrvsrcn Elfsarioglu merhaba yeni gördüm mesajınızı ben iki kez yaptım herhangi bir morarma yaşmadım teniniz hassas olabilir
Elfsarioglu mrvsrcn Tamam teşekkür ederim . Cevap için Peki iğneden sonra belirtileriniz oldumu benim aşırı derece sıcak basmam var bi sıcak bi soguk. İğne vuralı 6 gün olcak
mrvsrcn Elfsarioglu sıcak basması bana da oluyor karin şişkinliği geçen ay olmamıştı ama bu ay uç gündür sağ kasigimin üstü çok agriyor geçmeyen agri resmen
Elfsarioglu mrvsrcn benim geçen ay öyle oldu ama negatif çıktı inşallah bu ay allah gönlümüze göre verir 🤲🏻
Simge3421 Kızlar 25 matta iğne oldum bugün test yaptım gayet belirdin çift çizgi çıktı erken mi sizce daha
mrvsrcn Simge3421 bende bu ay 26 Mart’ta yaptım iğne canim senin 11.gunun oluyor bugün benim geçen ay 11.gun negatifti testim sonra 17.gun regl oldum zaten istersen 14.gun kan ver kesin sonuç alırsın. İnsallah saglikla vardır rabbim gönlümüze göre versin.
Elfsarioglu mrvsrcn üst üste klomen ve ovitrelle denemesi acaba yan etkisi varmı bu 2. Denemem eger yine olmazsa yine diğer ay denicem ama sürekli sürekli olmasında bi sıkıntı olurmu acaba
mrvsrcn Elfsarioglu doktorunuz kontrolünde 3 ay kullanılabiliyor diye biliyorum biz ilk ay klomen kullandık sadece iğne yapmadık bu ay ve geçen ay femara ve iğne kullandık
Elfsarioglu mrvsrcn anladım peki diğer ay dan sonrada olmazsa bu sefer rahim filmi ister mi acaba yada nasıl bi yol izlenir bilginiz varmıdır
mrvsrcn Elfsarioglu ben ilaç tedavimde üçüncü ayimdayim Pazartesi adet tarihim bu ay da olmazsa bayram sonu rahim filmi çektirip son femara hakkım var onu öyle denemek istiyorum bununla olmazsa iğne ile yumurta geliştirme aşamasına geçiliyor
Elfsarioglu mrvsrcn inşallah allah gönlümüze göre versin . Bende bugun bi tane test aldım geçem seferde denemiştim hiç bişi yoktu ama şimdi silik çizgi çıktı . Acaba erken mş yaptım bugun 8. Gün
mrvsrcn Elfsarioglu iğne etkisi bende ilkinde 11. günde ikincisinde 10. günde geçti ama sende nasıl olur biliyorum ki bünye ile alakalı ben 14. gün kan vereceğim sen de öyle yap bence