Didem26 Kızlar 1,5 aylık hamileyim doktorum kekik vs bitki çaylarını içme dedi Tavuk yaptım kekikli yiyebilir miyim acaba sorun olur mu sizce sonuçta çay olarak değil sadece yemekte var
Puki Didem26 ben ilk defa hamile oldum ve böyle şeyleri çok arastırmadım. Şükür Bi şey de olmadı. Burda görünce de diyorum ki ben yedim bunların hepsini de
Didem26 Puki Teşekkür ediyorum umarım da bir sorun oluşturmaz yorumunuzu okuyunca fazla telaş yaptığımı fark ettim ☺️
gizzzy35 Didem26 Başından beri yemeklerime kullanırım çokta severim. Bitki çayı gibi içmek sakıncalı onun dışında sorun yok 😌
gizzzy35 Seda5885 Bitki çayları genel olarak yasak bunun bilgisini doktorunuzun vermiş olması lazım. Hele ki kekik çayı söktürücü özelliği vardır.
Meryemcansever Didem26 o kadar az dan bişey olmaz doktorunun bahsettiği kekik adaçayı ıhlamur yeşilçay vb den yapılmış bitkisel çaylar ve bunların bol miktarda bulunduğu gıdalar tavuğa en fazla ne kadar atabilirsin ki maydanozla idrar söktürücü olarak geçiyor onunda az miktarda tuket sana tavsiyem düşük tehdidin varsa benim olmamasına rağmen doktorum uyarmıştı az miktarda yiyebilirsin diye
Meryemcansever Didem26 tuket ama ne kadar az o kadar iyi çünkü maydanoz yeşilçay nane kekik adaçayı ıhlamur bunlar çok güçlü adet ve idrar söktürücü dikkatli olmamda fayda var