Royem62 Hamilelik için ilk belirtilerden biri akıntı artması diyorlar herkeste mi bu akıntı oluyor acaba herkeste aynı mı bu akıntı belirtisi
Asil_hatun Royem62 hamilelik akıntısı beyaz krem gibi akinti canm sendeki öylemi yoğun olması şart değil ama böyle bembeyaz şeffaf değil bildiğin beyaz olur
Suna0991 Royem62 benimde akintim olmadi canim hatta geçti üzerinden bilerek bekledim 15. Gün test yaptım baktım pozitif ama hissetmiştim hamile olduğumu ona güvenerek geç yaptım testi 😇herkeste farklılık gösteriyo belirtiler
Royem62 Mimii94 anladım kuzum belirti arayıp strese giriyorum çoğu kişi akıntı yazmıştı bende kendi kendime acaba olmadı ondan mı akıntım yok diye düşünüyordum 🤗😂
Seda5885 Royem62 canım bence en iyi belirti goguste aşırı hassasiyet.Ben adetime 12 gun varken ogrendim aşırı derecede agiz kurulugu oldu, su icme istegi artti ,dudaklarımdan uçuklar cıktı,adet olacak gibi karnim agridi ve goguste hassaiyet cok fazlaydi
Azze Royem62 benim mesela rahmimde ve kasıklarımda o ilk yerleşme haftalarında gıdıklanma gibi şeyler oluyordu ordan anlamıştım hiçkimseden böyle bir belirti duymamıştım mesela… ama o an orada bir şeyler olmaya başladığını anlıyorsun yani mesela herkes gibi göğüs hassasiyetim filan olmamıştı… herkes kendine özgü umarım her şey gönlünce olsun💙
DuRmuSaiLesi Seda5885 aynı belirtiler suan bende var yoksa 😨😂😂😂 ben hamilemiyim çatlatma iğnesi yapıldım
Royem62 Asil_hatun her ikisi de yok kuzum şu an yumurtlamadan sonra 1 hafta baya baya süt kesiği ve şeffaf karışık geldi sonra kesildi şimdi yok bata 6 gün var
Bsrnura Asil_hatun canım benim 3 düşük oldu hepsinde ayrı belirttim vardı 3 de hiç belirtti yok desem yeri şimdi adetime 10 gün var dediğin gibi çok susuyorum su içsem geçmiyor ağzım kuruyor iştahım aşırı açıldı bu şekildemi oldu sende de
Asil_hatun Royem62 herkeste değişir tabi canm bende böyle.akinti oldu ama yoğun değildi kaşık ağrısı falan yoktu göğüs hassasiyeti yumurtalamadan adet tarihine kadar vardı suanda hafifledi
Sevgibbd Royem62 bende hiç belirti bile yoktu normalde de adet düzensizliği yaşıyordum onun için gittim bir de ne görünsün kese test falan yapmadım da direkt ultrasonda belli oldu
SonglM aşırı akıntı adet ağrısı gibi ağrılar göğüns hassasiyeti göz altlarım borarmıştı sivilce çıkmıştı aşırı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
funnymummy Royem62 hiç takılma canım her hamilelik kişiye özeldir bende de hiç akıntı olmadı zaten adet öncesi de belim ve göğsüm ağrırdı yine aynı oldu 😂sadece göğüs hassasiyeti daha da arttı el değmeyecek seviyede olumlu sonuçlar alırsın umarım 🙏
Happy-melek1997 Royem62 hem daha yeni hamileyim zerresi yok önceden de olmazdı Bi yumurtlama dönemi 3 4 gün olurdu o kadar