Semaan valla 4 kilo üzeri degilse bebeğiniz 1 numara alin tabi ki. selppy kalıbı kucuk ama küçük bile olsa doğan bebeğiniz zaten el kadar okadar 2 numara alinca cocugun göğsüne kadar geliyor bez göbek bağı altta kalıyor nemlenjyor. ha ama 1 palet disjnda da bi numara almayın çünkü 2 hafta içinde ele avuca gelen bi bebis olacak🥰 3900 kizim dgdu 20 gun kullabdim 1 numara ikizlerim 3300 ve 2600 dogdu onlarda da tam 1 ay kullandim 1 numarayı. 2 numarasına 1 ay kullandim 1-2 numarayı stok yapmayın 3 numarayı daha uzun kullanacaksınız. 1 numaradan 200-250 adet gidiyor günde 8-10 bez değişiyor ilk 35-40 gün 2 numarada pyle 200-250 adet gidiyor sonra 3 numarayı daha uzun kullanacaksınız.suan ikizler 4 aylik 7 kilo oldular 4 numaraya geçtim bu ay ama 3 numara kalsamda olurdu yani 2 yaşındaki kızımda bezli hala ona 3 numara kucuk diye hepsine 4 almaya başladım yoksa 3 numarayı 5.aya kadar kullanırdım rahat rahat. zaten eger molfix prima büyük kalıp onlarda 3 numarayı 2 yasjnda kizim bile kullanıyordu sleppy kucuk ona istinaden yazıyorum.