zeynepp1 Rabiababy kendi sancımla oldu canım suni istedim doktorum vermedi seni bebegi riske sokamam zararı var diye güzel doğum yapacaksın sancın olacak az sabır dedi hatta bir çok doktora da gittim hee ihtmle karşı onlr acil sezeryan dedi doktorum beklememi ön gördü ve okadar güzel doğumum olduki anlatamam hastanye gittigimde 7 cm açılma ve çok şiddetli değildi 7 cm den sonra şiddetlendi sancım bir iki saat olmadan bebeğim kucagımdaydı🥰 ondan dolayı kendi sancınızı beklemenizi tavsiye ederim
uzumcekirdegi Mrvsmt2502 durumun ne canım. Bugün 40.hafta oldu tam olarak. Gittim doktora açılmam felan hala aynı. Rahim duvarı hala kalın. Nst de sancı yok. Bebeğin durumu suyu iyi. 2 günde bir çağırdı artık. En geç 41.haftada suni verip olmazsa sezeryana alıcam dedi. Acaba Çarşamba gittiğimde direkt suniyle başlatsa mı diyorum. Artık olmazsa sezeryan
Mrvsmt2502 uzumcekirdegi aynen bende bugün gittim doktora açılmama bakılmadı ama nst de düzensiz sancı çıkıyor doktor temiz dedi yinede. 5 dk ya bi düşerse suyun kanaman olursa gel dedi. Çarşamba gününe randevu verdi aynı 😃 2 3 güne bi kontrol edeceğiz suyu falan iyi dedi canım doğum şekli hakkında bilgi vermedi muhtemelen sancıö olmazsa suni ile başlatorlar gibi 41 de
uzumcekirdegi Mrvsmt2502 aynıyız şu an seninle. Bana da dedi 41 de en son suni veririz dedi. Olmazsa zaten sezeryan olacak. Ama acaba diyorum Çarşamba gittiğimde suni almayıp sezeryan olsun mu desem deyip düşünüyorum.
Mrvsmt2502 uzumcekirdegi ben normal doğum taraftarıyım kuzum sen kendini nası rahat hissedersen ama bence normali dene 🥰
selinaykececi Bende aynı durumdayım, cuma günü yatış verdi o zamana kadar gelmezse suni sancıyla başlatıcak doktor. Allah yardımız olsun tüm annelerin🙏🍀
Simgem1919 Rabiababy ya kızlar bende 39+4 üm ama doktorum normal dedi ama bana çatı muaynesi yapılmadı neye göre normal dendi size çatı muaynesi yapıldımj
Melekk32 Ssmom bekliyorum Çarşamba günü çağırdı doktorum nstye bağlayalım bı bakalım dedi cuma gününe kadar beklerim gelmezse sezeryan dedi
Ssmom Melekk32 bana da aynısını dedi sizden 1 gün gerideyim sadece çarşamba kontrol sonrası karar vericek
uzumcekirdegi Mrvsmt2502 ben de ondan yanayım ama insan çok strese giriyor ya. Hele sonlara geldikçe daha da bir stres var 😂 Çarşamba bakalım artık. Hayırlısı olsun hakkımızda 😍