tubasd Elisa_lina766 ne kadar geliyor suyunuz sizintimi yoksa baya akiyormu doğumunuz baslamis bir dus alip hastahaneyr gidebilirsiniz stres yapmayin
tubasd Elisa_lina766 ne kadar geliyor suyunuz sizintimi yoksa baya akiyormu doğumunuz baslamis bir dus alip hastahaneyr gidebilirsiniz stres yapmayin
Elisa_lina766 Suni sancı verirler diye korkuyorum ve o yüzden gitmek istemiyorum. Ne yapsam sancım olur acaba
Ubuntu Elisa_lina766 bebeğin suyu azalıyor yaşamını tehlikeye atıyorsun bu şekilde lütfen doktora git bir an önce 🙏🏻 Lütfenn
Melek1111 Elisa_lina766 siz suni sancıyı kendinizi düşünmeyi bırakıp bebeği düşünün bence suyunuz gelince hemen gelin diyor doktorlar
Melo11 Elisa_lina766 canım kendini suni sancı ile korkutma ben oğlumu suni sancı ile doğurdum ve anlatılan kadar kötü olduğunu düşünmüyorum belki sancıya gerek olmaz bile ama bende hastaneye gitmenden yanayım en azından bebeğin suyuna ve kalp atışlarına bakılır ☺️
goldumsu Elisa_lina766 bence beklemeyin. Sancı olmasa bile suyunun azalması tehlikeli olabilir. Belki sancıyı siz hissedemiyor olabilirsiniz. İhmal etmeyin 🙏🏻
tubasd Elisa_lina766 anladim dedigim gibi stres olmayin sicak bir duş alin belinize tutun suyu yuruyus yapin eglip kalkin merdvien inim çıkın kasilmalariniz varmi
Ubuntu Elisa_lina766 amniyon sıvısı bebeğin hayati değerlerinden biri ve azalmaya başlayıp bebek içeride kaldıkça nefes alışını kalp atışını etkilemeye başlar bu yüzden acilen gitmen gerekiyor
uzumcekirdegi tubasd canım bu dediğin eğer sancısı olsa yapsın ama suyu geliyor acil bir şekilde doktora gitmeli beklememeli. Belki sancısı var ama hissetmiyor bilemeyiz.
nazli_meleyim Elisa_lina766 çabuk hastaneye gitmelisin doğum başlıyo suyun bitərse zor olur dourmak Allah yardımcın olsun tuvaletde fazla oturma
tubasd uzumcekirdegi benimde bu sekilde suyum geldi ama daha azdı acilmamda sancimda yoktu ertrsi gune kadar bekledik sancim gelmeyince suni verdiler ondan sonra sancimla acilmam başladı ama dus almak hem kaslarin acilmasi gevsemesi hemde sanci icin faydali
uzumcekirdegi tubasd doğrudur herkeste durum farklı. Onun suyunun azaldığını ya da bittiğini bilemeyiz. Su gelmesi biraz hassas bir durum. O yüzden gitmesinde fayda var
Murgul Elisa_lina766 mutlaka gitttt durma Bu konuda hiç bir doktor bekletmez seni Muhtemelen suni sancı denerler ama anne olmak zor iş Hemen gittt koşş