MerveeD Tuqba90 sanırım ben daha fazlasını içıyorum ve aksama kadar lavobaya gdyrm tabı geceden sabaha kadar da 🙈 yanıma şişemi alıyorum sürekli içesim gelıyor ama ben senelerdir boyle yım
minikportakal Tuqba90 benim 3 buçuğu buluyor ya mecbur sürekli yanımda suyum 😂 bide eşim kolaylık olsun diye bana 1.5 litrelik sulardan alıyor günlük ondan 2 tane bitirmeye çalışıyorum sanki böyle o bitmezse uyumıcakmışım gibi ondan bitiriyorum yanş
alonee Tuqba90 içmem lazım diyerek normalde kışın bi litre bile içemem 🥴Su içmek cilt lekelerinde gideriyormuş gebelikte oluşan
zeynepdurunun_annesi Tuqba90 Evde 1.5 litrelik cam şişem var sürekli ondan içiyorum evde. İnsan yanında olunca unutmuyo mutfaktayken aklına gelmiyo çünkü. Günde 2 kez bitirirsem görev tamamlanıyo 😊
nurkubra- Tuqba90 ben bir türlü içemiyorum 😊İçene helal olsun 2 lt içince mutlu oluyorum bugün su içtim diye 🤦♀️
Smyye1B Tuqba90 Benim 5e yakın oluyor çoğu zaman 🙄 20 litre su alıyoruz sadece ben içiyorum Max. 4-5 günde bitiyor.
nurkubra- Smyye1B çok fazla su içimini doktora sordunuz mu 5 lt. Vücuttaki sodyumu azaltır ve böbrekler çok zorlanır aşırı su içimide sağlıklı değil 😊
sincaphanim Fazla bile içiyorum. İlk aylar içemedim onun acısı çıkıyor herhalde😂 İçim yanıyor, boğazım kuruyor sürekli
Rabiaugur Bende içemiyorum ya çok su içtiğimde midem bulanıyo günde 1 litre falan içiyorum kendimi zorlamam lazım ama olmuyo maalesef
kelebekimm Tuqba90 1 litrelik cam şişeyi doldurup yanımda tutuyordum. Ve elimin altında olunca mecbur içiyordum hep.
esn46kyy Tuqba90 ben 1,5 litre anca içiyorum 1 litre de yemeklerden besinlerden alıyorsam 2-2,5 yapıyor Yeterli bence 😁
ipekveatlas içemiyorum valla. bazen sadece yarım litre içtiğim bile oluyo. böyle böyle geldik 35 haftaya şükür sorunum olmadı
durulice Cam şişeye koy şişe yanında bulunsun aklına geldikçe icebildigin kadar iç. İş yerinde akşama kadar bu şekilde 3 şişe falan bitiyorum
Merveberill @“Tuqba90”#p213385331,5 ltlik sürahiyle koyuyorum önüme sürekli içip tuvalete koşuyorum 🤭😂