NurNaz Yigitinannesiyim hm doktor erkeğe benziyor dedi bgn gittim kontrole 5. Aya tam netleşir dedi birde burda paylaşım dedim annişler neler dicek die😀
NurNaz Gamzeeeelim cnm ben tahmin etmiyorum ama maya takviminde diğer kızlarım doğru çıktı bu gebeligimdede erkek gösteriyor bgnku kontrolumde doktorumda erkeğe benziyor dedi seninde erkek görünüyor maya takviminde😀
NurNaz haklisinesracim doktorumda öyle söyledi erkeğe benziyor ama 5. Ayda netleşir dedi 1.5 ay sinra gel dedi bayramdan sonra giderim bakalim
yineyenidenanneoluyorum7 NurNaz selam canm maya takvimi annenin yasi ve hamile kaldigi ay ciftse ikiside yada tekse kiz biri cift biri tekse erkek bumu?
NurNaz yineyenidenanneoluyorum7 valla cnm ben ona göre bakmadım liste vardı kendi yaşıma ve hangi aya hamile kaldiysam ona baktım kızlarım dogru çıktı kız gösteriyordu yukleyebilirsem buraya yuklim o listeyi
La_Liberte NurNaz iyi yapmışsınız 😅 ben sormadım tahmin edeyim dedi istemedim sonradan ikna etti 😅 şimdi keşke kafamızı karıştırmasaydı diyorum 🙆🏼♀️