Bende hep pozitif normal doğum hikayem diye başlık atmak istemiştim ama nasip böyleymiş napalim 😌
41+1 de kontrole gidecektim. Devlet hastanesine gidiyorum bu arada. Hazırlıklıydım sancım olmasa bile yatış vereceklerini biliyordum. Sabah 10 da randevum vardı Nst ye girdim sancım vardı ama ben hissetmiyordum. Sonra doktorun yanına gittim nst yi görünce doğuruyor musun diye gülümsedi bana sanırım hocam dedim 🤗 ( Bu arada kızlar benim bı sorunum var ben alttan muayene olamıyorum vajinismus denilen bı rahatsizlik. Asistan açıklığa bakarken o kadar kötü oldum ki baktiramadim sonra doktorum geldi sakinleştirdi beni bı sekilde baktı ve 3 cm dedi. ) Neyse bana yatış verdiler ama ben nasıl ağlıyorum o açıklık muayenesi beni çok etkiledi. Yatış için odaya alındım. Tekrar açıklık için bakmak istediler ben durumumu anlattim sakinlestirip bı şekilde baktilar. Epidural yapacaklarını söylediler. O kadar sevindim ki hissetmicem dedim o açıklık muayenesini. Ama 4 cm olması gerekmiş epidural için. Bana suni sancı verdiler ama ben hiç bişey hissetmiyorum sancım 100 leri buluyoru bende tık yok. Tam 12 saat boyunca suni sancı verdiler en son 5 cm dediler ben umutlandim tabi. Daha sonra benim odamı degistirdiler o sırada yürüyorum hareket ediyorum falan. Doktor tekrar yatirdi beni bı baktım suyumu patlatıyor. Beni bı korku saldı tabi. Ne olduysa 5 dk içinde acil sezeryana alındım. Bir anda odanin içi doktor asistan ebe herkes oradaydi. Bebeğim oksijensiz kalmıştı. Hızlı bir şekilde sezeryana alındım. Ameliyathaneye girişimi hatırlıyorum gerisi yok. Genel anestezi yapıldı uyandığımda çok canım yanıyordu. Çok şükür bebeğim yanımdaydı iyiydi.