Fasulyem_06 Arkadaşlar 32+2 olduk biz ama tansiyon yüksekligi yaşıyorum idrarda protein kaçağı öldüğü söylendi bu durumu yaşayanlar varmı yada bilgisi olan varmı tansiyonum dusmuyo
Karairem001 Fasulyem_06 bende o hafta oldu canım ama protein kaçağı olmamıştı yüksek tansiyon çıkmıştı 34 haftada daha çok yükselmişti ve diyet yaptırmıştı doktor o yüzdende bebeğimin beslenmesi durmuştu acil doğuma almışlardı dikkat et
Ceymir Fasulyem_06 kaç tansiyonunuz acaba? Ben tansiyon hastasıyım 32+5 iki gün önce tansiyonum düşmeyince doktorum tansiyon hapimin dozajını 4e çıkardı
Fasulyem_06 Karairem001 şeker yukleme yaptirdiktan sonra şekerim çıktı benim zaten diyet yapıyorum şuan ama neden bi anda çıktı anlamadım
Fasulyem_06 Ceymir tansiyon hastası değilim aslında ilaç kullanmıyorum ilaçla düzelir biseydir inşallah az kaldı biraz daha dayanır bebegim hayirlisiyla inşallah
Fasulyem_06 Ceymir q ile geldim tansiyon yüksekliği gecmeyince yatış verdiler takip ediyolar suanlik birde bebege xiger gelistirici iğne yaptilar sizdede yapilmismiydi
Ceymir Fasulyem_06 ilk kızımı da 33haftalik doğurdum tansiyonum çıktığı düşmediği için. Ama siz hap kullanmiyorsanıZ doktorunuz verir herhalde
Fasulyem_06 Ceymir pazartesi tekrar kontrole cagirdi bakalım ne yapacak doktor inşallah ilacla duzelir
seymaso Fasulyem_06 idrarda protein kaçağı ve yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesi belirtisidir, takipte kalmanız önemli doktorunuz ne söyledi
Fasulyem_06 seymaso tansiyon takibi yapıyorum şuan evde ve 24 saat idrar toplamamı soyledi pazartesi goruscez tekrara doktorumla
Kerimmom Fasulyem_06 bende en son sağlık ocağında ölctürdüm 13/8 cikti ama yoo normaldir dedi eve yolladı ve o gün aşırı baş dönmem de vardı ve ara ara oluyor hala. Saat 12 itibariyle 27 haftalık oldum ve ensilendim dogrusu
Ozlemynss Fasulyem_06 bende idrarda protein kaçağı var haftada bi 24 saatlik idrar toplama yapıyorum sürekli tansiyon ölçümü ve tuzu neredeyse yok gibi tüketiyorum
Ceymir Fasulyem_06 ewt yapilmişti 2tane. Ama stres yapmayın çünkü stres yapinca kesinlikle düşmez tansiyon. Kafanızı başka şeylerle dağitmays bakın. İnşallah biraz daha dayanabiliriz küvezde çok durmazlar. Ama olursada korkma kızım şuan 7yaşinda hiç bir şey allahın izniyle olmuyor
Fasulyem_06 Ceymir şuanlık tansiyonum iyi çıkiyo çok şükür 24 saat idrar biriktiriyorum bugün ondan sonra sonuçlara göre bakilcak
Fasulyem_06 Ceymir peki bu igneyi yaptı die illa erken doğum olacak doe bisey yok demi yani haftasinida doldursa ignenin zarari olurmu
Merve235 Ceymir selam ben de 37 de tansiyon çıktı 15/10 la yatış verdi cumadan beri yatıyoruz 13/9 12/8 lerde seyrediyor şimdilik ne olacak bilmiyorum beklemedeyim