Anne9283 Sabah ayran içmiştim unutup akşamına aradan 5 6 saat geçtikten sonra da balık yedim sizce bi sorun olur mu ? 5 haftalık da hamileyim
tubasd Anne9283 balik tezeyse yani bayat degilse bisey olmaz ki aradan bayada zaman gecmis ayran hazmolmustur muhtemelen
nurkubra- Anne9283 balık taze ise yoğurtla birlikte zaten bir zehirlenmez olmaz balık bayat ise yoğurt tüketilmez😊Korkucak bir şey yoktur inşallah çünkü balık zehirlese 2 satte belli eder 🌸
Umay_2507 Mide bulantin ishalin sancin yoksa korkma balık taze ise korkma bisey olmaz benim halam yoğurtlu balık yapardı hep bişeyde olmazdı balık taze olunca bisey olmaz ki onun etkisi total de 2 saat
Anne9283 Umay_2507 içim rahatladı teşekkür ediyorum. Sanırım zehirlenme olsa bile bebeği etkilemiyomuş
Umay_2507 Anne9283 rica ederim ne demek unutma ama zehirlenme belirtileri bunlar. Ekmekten zehirlemiştim ordan tecrübeliyim 😂😂😂😂
Umay_2507 Anne9283 hayır ekmek zehirli buğdaydan yapılmış ve o şekilde satılmıştı tam kapanma zamanıydı köydeydik kimse de yoktu hastaneye gidememiştim