yaren_blna Yarın 16 haftalık olcam 2 gündür covidim bugün burnumu sümkürünce acayip derecede kan geliyor ama sümkürmesem gelmiyor yani burnum öyle şarıl şarıl kanamıyor sadece sümkürünce oluyor yaşayan var mı aranızda ne yapmam lazım acaba
ElifT816 Solunum yollarını açmak için Kettle da su kaynatıp buharını çekmeye çalış. Sık sık duş al gün içinde. Burnun açılınca o da düzelir. Tahriş olmuştur.
yaren_blna ElifT816 ecopirin vermişti doktor kan sulandırıcı acaba onunlamı alakalı teşekkür ederim şidmi ketılı çalıştırcam
ElifT816 yaren_blna olabilir ama acillik bir durum değil bence panik olma. Ben de covid geçirdim. Burun tıkanıklığı çok zor oluyor ama duş ve buhar iyi geliyor. Sabret biraz geçer zaten 5 güne
yaren_blna Burcu0707 covid olduğumu öğrendiğim günün sabahı doktor randevum vardı onada söyledim sümkürünce kan geliyor diye bu haftalarda olur demişti ama bu kadar fazla hiç olmamıştı ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamıyorum
-anne-oluyorum- Normal canım kafana takma benim 13 den beridir var 18 olduk hala sabahları kalktığımda burnum kapalı oluyor yüzümü yıkarken burnumdan da pıhtı şeklinde geliyor. Normalmiş kan sulandırıcının da etkisi var tabi