Fatmamerveer Biz bebeğimiz olacağını öğrenmeden önce ayrılmıştık . Gebeliği dile getirdiğim de annem ve ablam bakar bakamayacak isen diye bi yanıtla karşılaştım. Hayat hikayem çok zorlu ve 6 aylık bi gebelik sürecindeyim.
Gulibikkk Fatmamerveer Allah yardımcın olsun canım benim. İnşallah hiç kimseye muhtaç olmadan bebeğini büyütebilirsin 🙏
ikimelekannesii22 Fatmamerveer eski eşinizin haberi varmı peki bebekten zor bi durum Allah kolaylık versin
Fatmamerveer Naneliayran En başta Allah’ın varlığı ve Ailemin yanım da olması bebeğimin tekmeleri beni hayata daha da bağlıyor çok şükür.
Zehragniken Fatmamerveer Şaşırıyorum gerçekten. İnsanlar nasıl bu kadar vicdansız. Sen babasın ya senin evladın o nasıl yoksayabiliyorsun. Kendi kendine mi oluştu?
Naneliayran Fatmamerveer gerisi çok da önemli değil. Çocuğunuzun mutsuz bi evde büyümesinden daha iyi bence.
Seda5885 Rabbim yardımcınız olsun insallh butun guzellikler sizinle ve bebeginizle olur.Rabbim yolunuzu aydınlık etsin🙏
Merrygirl ikimelekannesii22 varmış yazmış ya işte bakmayacaksan annem ablam bakar demiş adam müsvettesi
Fatmamerveer ikimelekannesii22 evet var ve bana bakamayacaksan diye kendince çözüm sunup anne ve ablasının bakacağını dile getirdi.
suleesrky Belki bu kadar umursamaz bir babayla büyümesi onun için daha hayırsız olacak ve mutsuz olmasına neden olacaktı. Allah her zaman yanında. Dualarimdasin.🌸
Fatos91 Fatmamerveer allah yardımcın olsun canım mutsuz olarak yaşamktansa mutlu olmanız daha da önemli
umayben Fatmamerveer rabbim senin ve evladının yardımcısı olsun canım inşallah evladına kavuştuktan sonra beraber çok çok güzel bir hayat yaşayıp bu acıları unutursunuz ❤️ ben de babasız büyüdüm ama annem o kadar güçlü bir kadındı ki bize kimsenin yokluğunu hissettirmedi yokluk içinde varlık yaşattı. Senin gibi anneler iyi ki var 🌸 Allah o sözde baba denilecek kişilerden de sen dahil tüm kadınlarımızı korusun amiin.
ikimelekannesii22 Fatmamerveer niye bakamıcakmışsın sen annesisin bebeğin yanı annesinin yanıdır boşver ailen yanındaymış sen bakarsın maddi manevi
Funday35 Fatmamerveer Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zordur hamilelik sürecinde ve doğum sonrası herkes eşi yanında olsun ister kimse yoksa Rabbim var canım ona sığın 🙏