gamzosgamzos _edaa yaaa ne güzel moral oldu Rabbim bağışlasın canım inşaAllah bizde kuvezsiz atlatırız bu sureci 🙏🌸
Keykey gamzosgamzos 36+1 de doğmuştu ilk kızım. Hiç küveze girmesine gerek kalmamıştı. Sadece iki ayı uyuyarak geçirdi. Emmekte zorlandı. Ama başardı. İyi bir hafta. Korkmayın lütfen.
blueberyy00 gamzosgamzos bebeğe bağlı 35 doğup girmeyen de var ben 36+4 de olduklm 5 gün kaldı bebegim
gamzosgamzos blueberyy00 Allah bağışlasın canım geçmiş olsun 🌸 kalsada fazla kalınmıyor sanırım o zaman senin yavrunun ne sorunu vardı kaldı
blueberyy00 gamzosgamzos çok saolun sanırım aynen benimkisi hızlı nefes aldığı için oksijen desteği verdiler ciğerleri hızlı aldığından nefesi yeterli oksijen alamıyormus 3 gün oksijen desteği aldı 2 günde beslemeye başlayıp durumunu izlediler
elifeari gamzosgamzos bnde de 37 de planladı doktorumuz. Riske girmeyelim dedi. Kuvez işi de hiç belli olmaz ki
Mercimek2 gamzosgamzos bende 35 haftaligim bu hafta muaynem vardı doktorun 37 den sonra bebegin gelişinde problem yaşamayız dedi 37 den sonra gelmesi sorun olmuyormuş genelde
gamzosgamzos Mercimek2 ya inşaAllah 37 imize 2 gun kalıyor zaten bizimde inşaAllah bir sorun yasamadan atlatırız Rabbim yavrularımız ile sınamasın hiç birimizi 🙏❤
yineyenidenanneoluyorum7 gamzosgamzos girmez canm ciger gelisdirici yaparlar ben 35+6 da dogum yaptm kuveze girmedi
gamzosgamzos yineyenidenanneoluyorum7 maşaAllah canım Rabbim bağışlasın 🌸 inşaAllah benimde yavrum girmez 🙏❤
user124578 gamzosgamzos canım zaten 37 olunca artık vaktinde gelmiş sayılıyor o yüzden canını sıkma çok daha küçük doğup yaşayan bebekler var
gamzosgamzos user124578 doğru canım haklısın dünden beri icim daha rahatladı Rabbime emanet yavrum hayırlısı olsun 🌸❤