Aysegul0506 Merhaba anneler 🤗 Benım 2. Hamileliğim daha çok yeni 😎ama sanki ilk gibi herşeyi işk defa yaşıyprmuşum gibi 😜 hamilrliğimfrn önceki 2 ay adetim düzensiz oldu şuanda tam net adet tarihimi bilemiyorum. 😫 ya agustos 1 veya 2 yada temmuz 30 31 tam net bilemiyorum. 🙈 adetimden 1 hafta geçti ve ben test yaptım 1.20 çıktı döllenmenin geç olduğunu aöyledi ebem tam adet tarihine yakın olmuş dedi 🤷♀️ Ben yine dayanamadım 3 gün sonra yine yaptim 33.45 çıktı değerim. Yükselmişti ve 4 haftalık gebe olduğumu söyledi doktorumda haftaya kalp atışları için gel dedi hayırlısı bakalım. 😍😍 sizler kaç haftalıkken. Kalp atışlarını duydunuz ? birde bu tam tarihi bilmemem sorun olur mu?
Gulsahh Aysegul0506 6 haftalikken duyduk ancak vajinal muayene ile duydu doktorum direk karindan duyuluyormu bilmiyorum o haftalarda benim ilk gebelik aslinda sizin daha iyi bilmeniz lazim 😁😁 heyecandan unuttunuz heralde 😁😁
Aysegul0506 Gulsahh inanın ilk gibi hiç farketmiyormuş 1. 2. Aynı heyecanı yaşıyoruz yine allah isteyen herkese nasip etsin