Naneliayran Kızlar 30. Haftamın içindeyim. İnanılmaz kramplar giriyor bacaklarıma. Doktor mg eksikliğinden olduğunu söyledi. Kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı? Yazarsanız sevinirim.
yesilkedi Naneliayran bende magnorm kullanıyorum baş ağrım kasık ağrım çok oluyordu akşam yemek yedikten sonra içiyordum hemen etki ediyor ertesi güne ağrım kayboluyordu
AyseMehmett Naneliayran magnesium positive kullandım ben çok memnun kalmıştım düzenli de kullanmadım aslında ellerimin ayaklarımın şişliğini bile alırdı
Busraquner Magnorma başldım canım bende 1 hafta oluyo şuanlık değişiklik yok bacağıma kramp hala devam ediyo
Blgn02 Busraquner doktorum bana verdi daha kullanmadım üşendim aslında. Sizin yorumlarınızı okuyunca içim rahat etti bana verdiği Magnorm 365mg siz günde kaç tane alıyorsunuz bide gecemi içiyorsunuz ve sağlık suyami katiyorusnuz ya kusurbakmayin bunlari.soruyorum 🤭🙈
MerveeD Naneliayran hayır doktorum erken önlem alalım ilerleyen haftalarda ağrın olmasın dedi Allah razı olsun ıyıkı vermıs cok guzel bır hamılelık gecırıyorum
OzgeeKara Naneliayran magvital👍🏻 Suya karıştırılıp içiliyor hap kullanmayı sevmiyorsan.. meyveli soda gibi ekşimsi benim hoşuma gidiyor 😊 hap midemi bulandırıyor çünkü
Busraquner Blgn02 yok canım önemli değil ben sabah 1 akşam 1 içiyorum kahvaltı sonrası bide yatmadan önce gibi içiyorum , bir su bardağına atıyosun tablet eriyo portakal rengi oluyo eridiği zamanı görüyosun sonra içiyorum zaten
sinemkayaaa Naneliayran bende 30.haftama girdim bende aynı ağrıları çekiyorum dün doktor efermag yazdı kullanmaya basliycam bakalim