Bayancorek Ceylan68 Eskiden hepsini bir günde yapardım, şimdi oda oda yapıyorum gün gün, eskisi gibi hepsini bir günde yapıp yormuyorum kendimi, doktorum da öyle yapmamı söyledi. Cam silmiyorum sadece, bazen eşim siliyor bazen de annem. 🌸
Serapmehmet_19 Ceylan68 daha az önce süpürdüm sildim, riskli bi gebeliğim olmadığı için çok şükür yapıyorum silme süpürmeyi, eşim evde olduğu günler o yapıyor sağolsun, yorulmayayım diye ama onun dışında yapıyorum bende
Nillaayyy Ceylan68 tabi ki yapıyoruz canım hemde herşeyi yemek temizlk falan aklına ne gelirse ama neden böyle bir soru inan merak ettim eğer cevrendekiler yok yapma kasılırsn gibi kötü seyler söylediyse bunun gibi daha bir sürü duyacaksn emin ol ama çok şükür riskli bir durumum olmadığı için ben herşeyi yaptm
Cerensultan Ceylan68 8 ay boyunc aherseyi yaptım doguracagim gece yaani bilmiyordum doguracagimi tuvaeltte kiyamistim banyoyla iple bağlı degi km elbette ama dikkat etmeniz gerekiyor sonrası Allah’a kalmış benim pek dikkat edicek şansım olmaid çok şükür sağ salim yanımda tabi ama işte
Htcerdogn Ceylan68 normal her zamanki gibi devam ediyorum işlerime. 7. Aydayız biraz belim ağrıyo o yüzden dinlene dinlene yapıyorum ama yapıyorum hepsini