Yasemintolga58 Caglasmsk maşallah bitmiş nerdeyse bende internetten bakıp tam karar verip odasinu yaptırmayı düşünüyorum
Caglasmsk Yasemintolga58 ben beklemeyi hic sevmiyorum ya hemen hepsi bitsin istiyorum😁😁 son aylar sabirsiz gecicek benim galiba. 😊 Hayirlisiyla sende baslarsn ins😘
bsebse Hasretimmm bende sadece e bebekten 10lu cikis aldim :) bende cesaret edemiyorum. Ayrintilidan ciktim bu hafta orda kiz dedi kesin daha once hic tahminimiz olmamiati gostermemisti kendini ilk kez duyunca emin olamadim:)
Hasretimmm bsebse cok uygun takimlar vardi e bebekte onlardan mi aldiniz sizde . bizim 12. Haftada erkek dedi doktorumuz.ben şok😂😂 16. Haftada pipisi asayis berkemal dedi. Hic mi ihtimal yok dedim belki kizdir😂😂 detaylida tam cevabi aliriz dedi bakalim 😍
Necla06 betulunannesi detaylı ultrason da ki tahmini Doğum tarihi mi 27 aralık? Bi problem olmadığında Genelde kızlar erken erkekler geç gelebiliyor 10 gün. Ama tabi erken Doğum Sezeryan durumu filan yoksa.
betulunannesi Necla06 su anlık bana bir bilgi verilmedi ben 40 hafta hesaplayinca 27 aralık denk geliyor. Da 2019 a sarkacagini sanmıyorum dün bebegimin aşağıya yerleştiğini ogrendim doktor bi problem olsa sana söylerdi dedi saglik ocağındaki ebe ama ben doktorumu degistirdim bu doktor hiç ultrasyona almadı beni bir dahaki randevuma yirmi gün sonra hemen gidip doktoruma söylemem gerekiyor mu günü mü beklemeli miyim önemli bi durum mu ??? Problem olsa ayağa kalkmaya dahi musade etmez ilişki yasaklar dedi. Ama doktorum çocuğun durumunu bilmiyor. Ulturasyona belli bir aya kadar katmiyormus ben kardiyoloji de kalp atışını dinliyorum haftaya da memlekete gideceğim uzak değil iki saatlik yol ama korktum galiba
Ozlemslk Yasemintolga58 yaklaşık 6/7 takım ,10 yakın zıbın ,hastane cıkısı hem 10 lu hem 5 li,ince,kalın ve orta kalınlıkta battaniye ,çorap aldık.beşigini ve bebek arabasını 7. Ayda dayıları alacak.ama düşünüyorum da daha cooook şey var alınacak 😫
Ozlemslk Yasemintolga58 isim konusunda hala kararsızım ve bir ismi Yok hala kazımın 👏👏👏fikri olan varsa söyledin . Arya alya gibi isimler istenyiorum anlamlı ve böyle nasıl denir naif bir isim olsun 🙈
bsebse Hasretimmm aynen aynen malum artik zamlari kat kat yansitcaklar son anda belli olunca o uygun cikislardan aldim:)) Rabbim saglikla kucagimiza aldirsin insallah. Ayrintili ne zaman
Hasretimmm bsebse cuma gun randevum canim. Evet bende boyle uygun buldukca alicam insallah . hayirlisiyla...
Newmom Dört büyük poşet kıyafet aldık tek. Ablam da almış. Başka bir şey almadım. Oğlum olacak inşallah adı emir düşünüyoruz