zamloss123 g4mze ayy yok kız hiç rahat değilim mide yanması, nefes darlığı, çarpıntı, agrılar hepsi var bide yalnızım Bi yandan okuyorum derken yazarken yoruldum bile 😂😂
minikportakal Htcerdogn hazırlanır Allah’ın izniyle ütü yıkama 1 haftada bitiyor 😂 bel ağrısı yapıyor ama olsun benim ailelerimiz yanımızda değil de ondan erkenden agırlaşmadan yapayım dedi m😂
g4mze Minikbirkalp ay benimkide hep mesaneye baskı yapıyor çok aacıyo normal tekmelerini çok seviyorum ama aşağı vurunca tuhaf bir his oluyor ya 🫠
Jan91 g4mze kacinci haftada gun verdiler acaba? 32 haftada doktora gidicem acaba gun verir mi, ben sezaryan istiyorum cunku 🙈
Rabiaugur Benimde muhtemel doğum tarihim 17 haziran ama şuan hiç bebeğe ve kendime odaklanamıyorum iki haftaya kadar taşınıcam onla ugraşıyorum taşındıktan sonra da inş bebeğin alışverişini yapıcaz sadece bi kaç kıyafet aldım öyle görüp beğendikçe onun dışında hiç bişeyimiz yok gece uykularım çok sıkıntılı uyuyamıyorum yatakta dönemiyorum hamileliğin başından beride bel ağrısı hep var onun dışında kızım çok hareketli sürekli tekmeliyor o hareket ettikçe bende mutlu oluyroum sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inş rabbim hepimize 🥰
g4mze Rabiaugur amin inaşallah geceleri bende yarım saate bir uyanıyorum. Sürekli bebek vuruyor oda rahatsız oluyor zannedip pozisyon değişiyorum belim sürekli ağrıyor benimde ya 🫤
Rabiaugur g4mze bende sola veya sağa sürekli yatamıyorum boşluklarım agrıyo o yüzden değiştiriyorum sürekli pozisyonumu bide dediğin gibi çok hareketli sürekli vuruyor uykudan uyandırıyor bide tuvalet problemi var tabi uzun ve güzel bi uyku hayal oldu yani