2107 gamzecevik1 ben 30cu haftadayım bel bacak cok ağıryor şimdiden o yüzden 2gundur yıkadım her şeyini ütülemek kaldı sonra da çantayı hazırlayıp bi kenara koyucam dursun ağırlaşdıkca zor yapıyorsun sende hazırla rahat rahat dursun 🥰😘
gamzecevik1 2107 yaa Allah yardımcımız olsun. Bende ağırlaşmadan yapayım diyorum. Hemde çok zor bi hamilelik geçiriyorum. Kendimi iyi hissediyorken yapayım
Puki gamzecevik1 aynen öyle hani kendinizi nasıl hissediyorsanız ya da sonrasınında iyi olurum diyorsanız dursun
bukusum gamzecevik1 ay bende ilk cocugumdq oyleydim 28 haftalikken herseyimi hazirlamistim ama oglum 40 haftalik geldi. Simdi bekliyorum 34 de falan hastane icin cantami hazirlarim diye dusunuyorum
Beyzanuraslan gamzecevik1 bekle derim bende yatarak hamilelik geçirdim kanamam vardı aylarca ama İnan malzemelerin evdeyse yıkayıp çantaya koyman 1 gün zaten
Seserra gamzecevik1 bende 27haftalihuj yıkadım ütüledim tek basima .bana çok iyi geldi .bnce yap kenarda temiz kalsın daha mantkli
Deniz93 gamzecevik1 ben 30 haftalığım daha ben yapmadım 😂 o hastane çantasındaki kıyafetler o zamana kadar kırış kırış olur
Mybabe_mom gamzecevik1 bence yapmaya başlayın, 30. Haftamdayim, elim ayağım kalkmıyor. İlk gebeligimde erkenden yapmıştım rahattım, ikinci gebeliğim resmen üzerime fil oturmuş gibiyim 🤣🤣