Edanur08 Merhaba annişler. 35 haftalık gebeyim ve bebeğim 3 kilo boyu da 49 cm. Yememe içmeme inanılmaz dikkat etmem gerekiyor artık çünkü normal doğum istiyorum. Bu durumu yaşayan var mı ? Ya da yaşayıp doğum yapan var mı?
Berru Edanur08 canim aşırı bir buyuklugi yok bende 35 haftalık gittim 2800 du.Yabi şuan 3 kilo ve en fazla 5 haftan var 4 kiloyu geçmez.ben ikinci çocuğumu 3850 yaptım çok kolay oldu zaten doktorum kilolu çocuk daha kolay doğar dedi öylede oldu.ilk çocuğum 3040 doğdu inanılmaz zordu
Mrvsmt2502 Edanur08 benimde aynıydı o haftada ama sonra daha az kilo almaya başlıyolar merak etme yakalıyor haftasını şuan 39 bitecek benim 3600 olduk bu hafta daha gitmedim 3700 falan olmuştur hep 100 gr alıyor son 3 haftadır
Esrergc 17 haftalıgım doktor banada ileride dedi korktum biraz 16cm 191gram eli büyük ayagı büyük burnu biraz büyük dedi Edanur08
Edanur08 Berru ay nasıl moral oldu şuan anlatamam gerçekten 🙏🏼 Çünkü gözüm korkmuştu Tatlıyı hamurişini tamamen bırak dedi. Bol bol hareket et dedi. Bende çorbayla beslenmeyi düşünüyordum artık 🤦🏻♀️ Çok teşekkür ederim ❤️
Berru Edanur08 hamur işini zaten azalt ama sağlıklı beslen tek corbayla olurmu merak etme kafana hiç takma herşey odası gerektiği gibi oluyor sen günlerini kendine zehir etme 😘