Aslihan4532 Kızlar ben kontrollerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum ama doğumumu özel hastanede yaptırmak istiyorum. Özel hastaneye sadece doğum için gitsem alırlar mı yada kaç haftalıkken gitmeye başlasam doğumu orda yapabilirim?
Taila Son kontrolumu olup iki gün sınrada doğuma gitmiştim daha önce hiç gitmediğim bi hastaneydi ama İstanbul çakmak erdem hastanesinde yaptm doğumu hiç memnun kalmadm canım doktorunu iyi seç benim gibi şansa kalırsa Allah yardımcın olsun yani... en azından birilerinin doğum yapıp evet ben memnun kaldım iyi bi dr demesi üzerine git bilmediğin doktora güvenme derim ben normal istiyodum kadın bana hem saatlerce sancı verdi canımdan can aldı hem sezeryan oldum iki doğumuda tattım onun yüzünden yani suratsız soğuk bi doktordu hakkımı helal etmiyorum hala (4yaşında oğlum) bu hamileliğimde bende İstanbul Zeynep kamile gidiyorum ama doğum için Allah nasip ederse üsküdar hospitale gitmeyi düşünüyorum ilgi alaka harika doktorda çok iyi bir kadın 👍🏻
Taila Gulsunoyku yasemin hanımdı ama soy ismini hatırlamıyorum doğulu bi bayandı esmer kıvırcık saçlı