benimmdunyamm izobellaaa-_- çok guzelll🥰bende Alaçam kızıma Instagram olduğu için korkuyorum güvenilir mi
Ayliz_123 izobellaaa-_- çok güzelmiş inşallah kız olur bende kız çorap patik almıştım erkek çıktı cinsiyetimiz 2. Olunca kız olsun istedim ama nasip hayırlısı
izobellaaa-_- Deletedmom727271 evet canım daha 5 aylık kız yeğenim var erkek olursa ona kısmst olacK 🥰🙏🐣
Deletedmom727271 izobellaaa-_- kızım olsaydı aldığınız yeri öğrenmek isterdim hoş duruyor elbise nasip kısmet hangi meleğe bakalım 🌼😊😊
izobellaaa-_- Deletedmom7373700 😂😂😂 almayacaktım ama sırf bayıldım diye en azından bir köşe de dursun yada yeğenime inşallah 😂 kokosh_kiss
Deletedmom_110 Bende yaptım aynısını 🌸💗kız hissediyordum kız olacak diye öyle elbisler çiçekli zibinlar alıyordum ve kız olduğunu öğrendik 😍belki seninki de kızdır olmasa bile saklarsın
benimmdunyamm Deletedmom_110 bende hep kız patiği ördüm 🤣🤣 herkes cinsiyet belli mi falan dedi ama kızım olacakmış demek hissettim
Deletedmom_110 benimmdunyamm valla bende cinsiyeti belli olmadan heryere adını yazdım instaya bioya falan😅😅herkes dalga geçiyordu sonra gördüler dalga geçmeyi 🤣🤣
izobellaaa-_- Ayliz_123 nasip hayırlısııı inşallah kuzum benim içimden geçti yokla illa kız olacak diye birşey yok 😻😻