ikimelekannesi2224 Sblbngl Sblbngl seninle aynı hafta ve gündeyiz🤗 bende de ara oluyor şimdi azaldı ama bellide olmaz canım normalmi olacaksın
superrmomy Sblbngl doğumun yaklaşmış canım, ishal de olabilir. İlk doğumum da böyle olmustu. Suan 37+4 günlük hamileyim aynı şikayetler başladı 🙂
uzumcekirdegi Sblbngl benim de karın ağrım oluyor bel ağrım ama büyük tuvalet isteği oluyor yapamıyorum. Sürekli döngü bu şekilde devam ediyor birkaç gündür. Sonra geçiyor. Gaz sancısı mı acaba diyorum
poyrazinannesi1 Doğum belirtisi olabilir, doktorum öyle demişti. Sürekli tuvalete çıkma isteği olabilir diye.
Sblbngl ikimelekannesi2224 evet canım normal yanı dün gece ve şimdi lavobaya cıkmam dışında alttan sanki batıyor bişe cok agrı geliyor gidiyor
Sblbngl superrmomy anladım canım hayırlısı tabi karnım ağırması bu şekilde devam ederse akşama kesin acillik olurum ben 😂
Sblbngl uzumcekirdegi olabilir ama ben cıkıyorum yanı normalden fazla olunca dedim noluyor ağrılar başlıyor demekki bu haftalarda
uzumcekirdegi Sblbngl sorma ya böyle sürekli acaba bu oldu geliyor mu şu oldu gelecek mi demekten yoruldum