Seym34 Arkadaşlar normal Doğum yaptım dikişim fazla be idrar yolu enfeksiyonu dA çok varmış ondan dolayı ne zaman atar dikişlerim siZde kaçıncı gün iyileşti geçti sancınız ??????
Sema99 Seym34 benim ilk doğumumda ki dikişlerim biri iki hafta sonra ikinci iki hafta içinde düştü idrar ile düşüyor ilk doğumumda bende enfeksiyon kapmıştı şişmişti sürekli ayaktaydım kızım küvezde yatmıştı sürekli o halde gidip geliyordum
Biology26 Seym34 istersen dikişlerine batikon da sürebilirsin ben 1 hafta sonra başladm batikon sürmeye oda burda okumuştum. Benim 20 günde tamamen dikişler düştü hiç bi ağrım kalmadı şükür
NekwaSultan Seym34 antibiyotik mutlaka kullan batikon sür her tuvaletten sonra ve kuru tut çabuk iylesir Ilkte bunları yapmadim 38 de düştü dikişlerim bunda 12 de
Espbulut Seym34 kuzum bende çok zor bir normal Doğum yaptım ve dikişlerim fazla. 1 hafta oldu hala oturup kalkarken yürürken zorlanıyorum bugün tekrar doktora gidicem enfeksiyon var sanırım benimki o yüzden iyileşmedi psikolojim bozuldu 😭😭😭
Adakus Biology26 Aysenurtsr Seym34 Kızlar batikon sürmeyin dikişleri sertleştiriyor dün arkadasım söyledi ilk dogumunda 4 dikişle batikon sürmüş diyordu acıdan geberdim diye bu son doğumundada 12 dikiş olmuş ve oksijen suyu mu ne sürmüş oma rağmen ilk gün gittim onu görmeye gayet iyi yürüyordu bana da dedi hatta normalde dikiş olursan sakın kullanma bende sordum doktorlar da doğru dedi sertleştiriyor orayı oksijen de yakıyor ama en azından batikon kadar setleştirmez dikişi aklınızda bulunsun 🤗 Onca acıyı çeken anneler bari dikiş acısı çekmesinler
Seym34 Espbulut benimde sürekli acillik oluyorum cnm ağlaya ağlaya maafoldum nolcak bilmiyorum bende bugün gidicem
Biology26 Adakus bana hastanede bişey sürmeye gerek yok dediler ama burda okuyunca süreym dedm daha çabuk iyileştş gibime geldi😀
Adakus Biology26 arkadasım benim dikişi çabuk iyileştirmedi sertleştirdikçe yürümekte zorlandım dedi bu son dogumunda üçüncü gün kalkıp temizlik de yapmaya başladım yürüyüş yapabildim dedi ikisinide kullanınca en çok oksijenli suyu sevmiş