Busee2727 Kızlar rüyamda doktora gittim doktor bebeğinin yüzünde yara var bebeği almamız lazım dedi çok kötüydü😞
Saelif Busee2727 bende bu aralar ruya gorüyorum kotu kotu ama anlatmiyorm kimseye cnim ama kafama takiyorm sonra ruya diyorm allah hayirlara cikarsin diyorm 🤲
Mrvsmt2502 Busee2727 Saelif Folik asit rüya gördürüyor kızlar bilinç altımızda bebeğe bi şey oldu mu olacak diye mi endişeli olduğumuz için bize böyle şeyler yapıyor 😘
Biroglanannesiii Busee2727 Canım her rüya anlatılmaz böyle şeyler gördün mü aç suya anlat onla akıp gitsin anlamını bilmediğin için de kötü hissedebilirsin ama kötü gördüğün rüyalar genel de iyi çıkıyor bilen birine sorabilirsin
Deletedmom_13 Busee2727 kötü rüyalarda uyanınca sorunuza tükürün 3 kere. Efendimiz öyle yapardı ve ayetel okuyun hayra olsun inşallah ❤🌸🤲
Saelif Mrvsmt2502 ben folikasiti birakdim 35+2 yim doguma az kaldi 🥰rabbim saglikli dogumlar nasip etsin bebislerimiz sag salim kucamiza almamizi nasip etsin 🥰🤲
Mrvsmt2502 Saelif amin canım inşallah 🥰 multivitaminlerin içinde de az miktar oluyor o sebep olmuştur belki